HOTEL HEJTMANSKÝ DVŮR - Slaný

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Hotel Hejtmanský dvůr, který se pyšní čtyřmi hvězdami, naleznete v královském městě Slaný ve středočeském kraji cca 19 km od pražského letiště Vaclava Havla po dálnici D7 směrem na Chomutov.

Hotel je umístěn na Masarykově náměstí v centru města. Pokoje nabízí výhled na historické náměstí s městskou kašnou či do klidnější vedlejší ulice. V hotelu je k dispozici 7 jednolůžkových, 24 dvoulůžkových, 6 třílůžkových a 1 bezbariérový pokoj, celkem 38 pokojů s kapacitou 75 lůžek. Je také možnost využití přistýlky.

Restaurace Atrium je hlavním gastronomickým střediskem hotelu a nachází se v centrálním bodu hotelu. Kuchyně připravuje exkluzivní výběr jídel světové a české kuchyně. Děti se zabaví v dětském koutku se skluzavkou. Kapacita restaurace je 80 míst, a to ve standartním uspořádání.

V hotelu najedete také dvě oddělená relaxační centra, a to Whirlpool se saunou a Wellness Spa s hydromasážní vanou a světelnou terapií. Parkování je možné před budovou hotelu za 150, -Kč/noc/auto.

Poplatek za domácího mazlíčka je 700 Kč/pobyt.

HOTEL HEJTMANSKÝ DVŮR ubytování v hotelu

Komfortní, prostorné pokoje nabízejí moderní vzhled a dřevěný nábytek. Vybaveny jsou satelitní televizí, psacím stolem, žídlemi a bezplatným bezdrátovým připojením na internet. Soukromé koupelny poskytují vybrané toaletní potřeby. Stadartní výbavou koupelen je sprchový kout či vana.

Recepce

Repece je otevřena od 7:00 - 20:00 hodin, sedm dní v týdnu včetně státních svátků.

Gastronomie

Restaurace Atrium nabízí polední menu, zajímavý výběr jídel A la carte i zážitková menu. Nápadité a moderní servírování přitahuje hosty z celého světa. Zkušení hoteloví kuchaři denně připravují také nejrůznější cateringy a coffee breaky na školení, svatby i pohřby.

Okolí hotelu a Slaný

V blízkosti hotelu se naleznete nejrůznější vyžití. 700 m od hotelu se nachází sportovní středisko, kde si můžete zahrát bowling, squash či si jen zaposilovat. Za poznáním můžete ve Slaném vyrazit k Božímu hrobu, Velvarské bráně, Kostelu Sv. Gotharda či prozkoumat slánskou horu. Vzhledem ke strategickému umístění hotelu se v dochozí vzdálenosti nachází také nejrůznější obchody a supermarkety.

Rezervovat ubytování v HOTEL HEJTMANSKÝ DVŮR - Slaný

Nejbližší ubytování v Slaném a okolí

Ubytování Slaný

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah