SPORT HOTEL SLETIŠTĚ - Kladno

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Sport Hotel Sletiště je tříhvězdičkový hotel laděný do svěžích pastelových barev, plný sportovní tématiky. Hotel se nachází uprostřed sportovních areálů v blízkosti lesa, kam je možné vyrazit na procházku či za sportem. Nabízíme 10 dvoulůžkových, 4 třílůžkové a 8 čtyřlůžkových pokojů. Celkem 64 lůžek.

K dispozici jsou dle přání hostů king size i twin postele. Každý pokoj má minibar, vlastní wc i sprchu. Z pokojů jsou bezbariérové a samozřejmostí jsou i bezbariérové vstupy. V celém hotelu je pro hosty wi-fi zdarma. Naše recepce je Vám k dispozici 24 hodin denně.

Součástí hotelu jsou i dvě plně vybavené konferenční místnosti. Sportovní symboliku najdete v hotelu na každém kroku. Již recepce a společné prostory včetně lobby zdobí koláže slavných sportovců, kteří jsou spojeni s Kladnem. První hosté do hotelu zavítali na konci léta 2015 po dokončení rekonstrukce, která trvala zhruba rok a valnou měrou byla financována z evropských fondů. Sport Hotel Sletiště vznikl přestavbou původní ubytovny, která byla postavena na začátku osmdesátých let. Ta však již nevyhovovala požadavkům návštěvníků, především z řad sportovců, a proto tehdejší vedení města Kladna rozhodlo o přestavbě ubytovny na tříhvězdičkový hotel. 4: 12. 97 Bidrman, 67. 71 Cechlová, 68 Jágr - to je jen malá ochutnávka z naší nabídky. Kde jinde můžete strávit noc v pokoji s takovým názvem? Jedině u nás - ve Sport Hotelu Sletiště.

SPORT HOTEL SLETIŠTĚ ubytování v hotelu

Nabízíme dvou, tří a čtyřlůžkové pokoje vybavené televizí, minibarem, fénem a bezplatným připojením k internetu. Pokoje jsou laděny, stejně jako celý hotel, do svěžích pastelových barev a nesou vždy název a číslo po jednom z významných kladenských sportovců, jehož fotografií je pokoj vyzdoben.

Recepce

Naše recepce je Vám k dispozici 24 hodin denně.

Gastronomie

Součástí Sport Hotelu Sletiště je restaurace Sleťák, která v příjemném prostředí nabízí to nejlepší z moderní gastronomie i tradiční české kuchyně.

Okolí hotelu a Kladno

Sport Hotel Sletiště je součástí komplexu sportovišť Sportovních areálů města Kladna s. r. o. , tudíž je ideálním výchozím bodem pro sportování i relaxaci. Nachází se v těsné blízkosti Aquaparku Kladno, letního koupaliště Sletiště, Městského stadionu Sletiště, Trampolínového parku a lesoparku Lapák. V bezprostřední blízkosti hotelu vede kladenských cyklistický okruh 017.

Rezervovat ubytování v SPORT HOTEL SLETIŠTĚ - Kladno

Nejbližší ubytování v Kladně a okolí

Ubytování Kladno

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah