HOTEL KLADNO

Více o hotelu

Popis ubytování

Hotel Kladno je situován v centru města Kladna na okraji parku Sítná s dobrou dopravní dostupností na letiště Praha (Václava Havla). Hotel nabízí ubytování v 78 dvoulůžkových a jednolůžkových pokojích s vlastním sociálním zařízemím možností internetového připojení. V Restauraci Kladno si můžete vychutnat Českou a mezinárodní kuchyní. K dipozici je i hotelová kavárna a disko bar.

Hotel disponuje rozsáhou nabídkou konferenčních místností s denním světlem a kapacitou až 380 osob. Komfortní prakování je k dispozici na pozemku hotelu. Rozhodnete-li se využít hotel Kladno za účelem ubytování během Vaší služební cesty, tranzitního pobytu nebo u nás uspořádáte meeting, personál Hotelu Kladno udělá maximum pro Vaši spokojenost.

HOTEL KLADNO ubytování v hotelu

V hotelu Kladno je k dipozici 78 pokojů z nich je 55 dvoulůžkových a 23 jednolůžkových. Všechny pokoje disponují vlastním sociálním zařízením. Pokoje jsou zařízeny ve funkcionalistickém stylu.
Vybavení pokoje: Koupelna se sprchou, Pohodlné postele, Televize.

Gastronomie

Restaurace Tranzit nabízí českou a mezinárodní kuchyni. K dispozici je 70 míst. Celá restaurace je nekuřácká. Rádi vám pomůžeme s organizací Vaší akce, zajistíme catering přímo do Vaší firmy v Kladně, nebo zajistíme stravování pro zaměstnance Vaší firmy.
Otevírací doba: 10:30 - 14:00
K dispozici je i Disko bar (otevřen pátek a sobota) a Krušovická pivnice (otevřena každý den)

Rezervovat ubytování v HOTEL KLADNO

Nejbližší ubytování v Kladně a okolí

Ubytování Kladno

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah