PENSION - NEMÍLEK - Sušice

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Pension – Nemílek se nachází v klidné obci Nemilkov v podhůří Šumavy. Ubytovat se zde můžete v celkem 4 vybavených apartmánech s kuchyňským koutem. V letních měsících je k dispozici venkovní bazén.

Pension – Nemílek se nachází v klidné obci Nemilkov v podhůří Šumavy.

Ubytovat se zde můžete v celkem 4 vybavených apartmánech s kuchyňským koutem.

Pro dětské radovánky jsou k dispozici houpačky, tříkolky, kola, hračky a pískoviště.

V našem penzionu nabízíme také půjčení horských kol, lyží u sousedů si můžete zarajtovat na koních.

V letních měsících je k dispozici venkovní bazén. Okolí nabízí mnoho aktivit pro trávení volného času.

V blízkém okolí si můžete plně užít sportu a využít nabídku bowlingu, tenisu, minigolfu, nově vybudované cyklostezky i jízdy na koni.

Šumava je oblíbeným cílem turistů v každém ročním období. Vzhledem k výhodné poloze penzionu v blízkosti hranic s Německem můžete poznat během několika dní krásy hned dvou zemí.

PENSION - NEMÍLEK ubytování v pensionu

V penzionu jsou pro hosty připraveny 4 apartmány. Všechny disponují satelitní televizí, bezdrátovým internetovým připojením, vlastním sociálním zařízením a kuchyňským koutem.

Gastronomie

Stravu si můžete připravit v kuchyňském koutu, který je součástí každého z apartmánů. Nejbližší obchod najdete v 3 kilometry vzdálených Velharticích. Ve stejné obci je i nejbližší restaurace.

Okolí pensionu a Sušice

Podhůří Šumavy a samozřejmě i samotná Šumava jsou oblasti kde najdete mnoho příležitostí k trávení volného času, a to po celý rok. V létě můžete podnikat pěší i cyklistické výlety na známé vrchy Šumavy, zajímavé jsou i unikátní ledovcová jezera, mezi které se řadí mimo jiné i Černé a Čertovo jezero. V případě, že se budete chtít dozvědět i něco o historii oblasti, tak navštivte blízké hrady Velhartice, Rabí či Kašperk. Pokud byste chtěli jen relaxovat u vody můžete zavítat na koupaliště v Nýrsku a nebo v Sušici.

V zimě je v okolí mnoho lyžařských areálů, které mohou nabídnout širokou škálu sjezdovek různých délek a obtížností. V mnoha zimních střediscích naleznete lyžařské a snowboardové školy, ve kterých se mohou naučit sjíždět svahy i ti nejmenší. Na své si přijdou i běžkaři, pro které jsou připraveny kilometry upravovaných bílých stop.

Rezervovat ubytování v PENSION - NEMÍLEK - Sušice

Nejbližší ubytování v Sušici a okolí

Ubytování Sušice

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah