ZÁMEK HRÁDEK - Sušice

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Zámek Hrádek se nachází v malebné krajině Pošumaví. V zámeckém areálu je romantický hotel, restaurace, wellness, kaple sv. Valburgy, adventure golfové hřiště a park. V letním období je otevřena i Zámecká herna pro rodiny s dětmi v Galerii Hrádek. Během roku se pořádají různé kulturní akce. Zámek Hrádek je krásný venkovský areál vhodný jak pro aktivní, tak i odpočinkovou dovolenou.

Zámek se nachází 5 km od města Sušice, které je nazýváno & . 34; Bránou Šumavy& . 34; . Hotel nabízí 24 pokojů, které jsou stylově vybavené dle jejich historického původu, a to ve stylu Ludvík XV. a Francouzské rokoko, Tudorovská renesance, Anglický chippendal a Venkovského styl. Můžete si vybrat z nabídky pokojů Classic, Exclussive, De Luxe a Royal. V zámeckém areálu se dále nachází restaurace, wellness, adventure golfové hřiště, kaple a park. Krásné zámecké sály - Erbovní, Svatební a Soudní - Vám nabízí možnost pořádání společenských akcí, firemních seminářů, večírků. V zámeckém wellness je bazén s příjemně teplou vodou a masážními tryskami, saunový svět i nabídka různých procedur. Rádi Vám zajistíme svatební obřad (civilní či církevní) s fotografováním v romantických interiérech a exteriérech s hostinou a ubytováním. Během roku se konají různé kulturní akce.

ZÁMEK HRÁDEK ubytování v hotelu

Každý pokoj má vlastní sociální příslušenství se sprchou či vanou, internetové připojení a TV. Kapacita hotelu je 53 lůžek s možností 12 přistýlek. Pokoje De Luxe a Royal mají rozkládají sedací soupravu s křesly a konferenčním stolkem. Pokoje se nachází ve dvou křídlech - renesanční a barokní. Pokoje v renesanční části jsou vybavené tmavým nábytkem s červeným čalouněním. V barokní části s výhledem do parku je použit nábytek převážně bílý se zlatým či zeleným čalouněním. Pokoj De Luxe č. 1, 2 jsou zařízené ve stylu anglického chippendalu (tmavý nábytek s červeným čalouněním) se samostatným vchodem. Pokoje De Luxe č. 15 a 16 mají velkou vanu pro dvě osoby. V pokoji De Luxe č. 19 se dochovaly původní dobové nápisy na stěnách. Dvě královská apartmá č. 8, 9 jsou zařízena ve stylu francouzského rokoka s luxusně vybavenou koupelnou, sedací soupravou, konferenčním stolkem a křesly.

Check in: 14 hod. Check out: 11 hod.

Recepce

Recepce je otevřena: 7 - 22 hod.

Gastronomie

Zámecká restaurace nabízí českou kuchyni. Každý den je připravována denní nabídka doplněná o sezónní speciality. V letní sezónně jsou zpracovávány byliny, zelenina a ovoce ze zámecké užitkové zahrady spolu s nabídkou domácích limonád. Restaurace je vstřícná rodinám s dětmi. V letní sezóně je otevřena venkovní terasa s dětský hřištěm. Otevírací doba restaurace je denně od 11 do 22 hodin (kuchyně vaří do 21 hodin).

Okolí hotelu a Sušice

Krajina v okolí láká k procházkám či výletům na kolech. V blízkém městě Sušice je k dispozici široká škála sportovního vyžití (adrenalinové sporty, koupaliště, in-line stezka, tenisové kurty, sportovní hala, aquapark), tak i kulturního. Výletními cíli jsou hrady Kašperk, Rabí, Velhartice a Národní park Šumava.

Rezervovat ubytování v ZÁMEK HRÁDEK - Sušice

Nejbližší ubytování v Sušici a okolí

Ubytování Sušice

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah