APARTMÁNY BAŠTA & WELLNESS - Sušice

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o apartmánu

Popis ubytování

Apartmány Bašta nabízejí jedinečné ubytování v historickýh a citlivě rekonstruovaných budovách. Lokalita v bývalé židovské části centra města Sušice je dnes turistickou atrakcí a svědčí o bohaté historii a kultuře židovské komunity v této oblasti.

Apartmány Bašta & Wellness jsou moderní ubytovací zařízení nacházející se v krásné lokalitě, která slibuje nezapomenutelný pobyt plný historie, relaxace a pohody. Naše společnost byla založena v roce 2008 a od té doby jsme se stali předním poskytovatelem ubytování v této oblasti. Spravujeme celkem 8 apartmánů, které jsou elegantně zařízené a nabízejí veškerý komfort, který si hosté mohou přát. Každý apartmán je prostorný, moderně vybavený a nabízí soukromí a klid pro maximální pohodlí našich hostů. Vybavení zahrnuje kompletně vybavenou kuchyň, koupelnu se sprchou nebo vanou, obývací pokoj, oddělenou ložnici, pohodlné postele, satelitní TV, rychlé Wi-Fi připojení v celém objektu a parkování v uzavřeném dvoře. Apartmány Bašta také nabízejí exkluzivní privátní wellness pro naše hosty, kde si mohou užít dokonalý odpočinek a relaxaci. Součástí našeho wellness centra je finská sauna a pivní lázně, které přinášejí zážitek pro tělo i mysl. Náš tým se vyznačuje profesionálním přístupem a péčí o naše hosty. Jsme tu pro vás, abychom zajistili, že váš pobyt u nás bude co nejpříjemnější. Rádi vám poskytneme informace o místních atrakcích, doporučíme vám restaurace nebo kavárny. Vaše spokojenost je pro nás na prvním místě. Kromě toho, že nabízíme kvalitní ubytování, vynikáme také díky naší úžasné polohy. Apartmány Bašta se nacházejí v malebném prostředí, obklopeny nádhernou přírodou, která vás okouzlí. Můžete si vychutnat procházky po okolních lesích, navštívit nedaleké jezera nebo se vydat na výlet do blízké a oblíbené Šumavy. Naši hosté mohou očekávat přátelské a profesionální jednání, pohodlné a moderní ubytování a krásné okolí, které nabízí širokou škálu aktivit a zážitků. Bez ohledu na to, zda plánujete romantický útěk ve dvou, rodinnou dovolenou nebo firemní teambuilding, v Apartmánech Bašta najdete vše, co potřebujete.

APARTMÁNY BAŠTA & WELLNESS ubytování v apartmánu

Spravujeme celkem 8 apartmánů, které jsou elegantně zařízené a nabízejí veškerý komfort, který si hosté mohou přát. Každý apartmán je prostorný, moderně vybavený a nabízí soukromí a klid pro maximální pohodlí našich hostů. Vybavení zahrnuje kompletně vybavenou kuchyň, koupelnu se sprchou nebo vanou, obývací pokoj, oddělenou ložnici, pohodlné postele, satelitní TV, rychlé Wi-Fi připojení v celém objektu a parkování v uzavřeném dvoře. Interiéry apartmánů jsou řešeny s důrazem na detaily. Špaletová okna, repliky původních pavlačí, nebo dvoukřídlých dveří v barvě koňaku vytvářejí autentický pocit historie a elegance. Celkový design a dekor apartmánu jsou v souladu s tímto konceptem, přičemž byly použity kvalitní materiály a stylový nábytek. Hosté si velmi cení toho, že se v nezvykle prostorných apartmánech Bašta (40-140m2) mohou ponořit do atmosféry minulosti a zažít unikátní pohodlí spojené s historickým šarmem. Každý krok v těchto prostorách evokuje pocit noblesy a smyslu pro detail, což je zážitek, který si hosté velmi oblíbí. Díky rekonstrukci s důrazem na zachování historických prvků se hosté mohou těšit na autentické prostředí, které nabízí jedinečný a neopakovatelný pobyt. V kombinaci s moderním vybavením a pohodlnými facilitami jsou Apartmány Bašta ideálním místem pro ty, kteří si přejí zažít spojení minulosti a současnosti v jedinečném prostředí. Apartmány Bašta II představují další fascinující ubytování v rámci naší nabídky. Jedná se o nově zrekonstruovaný domek, který nabízí 3 apartmány a jedinečné privátní wellness s pivními lázněmi umístěnými v prostoru bývalé židovské mikve. Apartmánech Bašta II jsou navrženy ve stylu Provence, což přináší do prostoru romantickou a uklidňující atmosféru. Interiéry jsou laděny do jemných pastelových odstínů, které se prolínají s rustikálními prvky, jako jsou dřevěné trámy a kamenitá omítka. Unikátním prvkem celého resortu je nově otevřené PRIVÁTNÍ WELLNESS umístěno v prostoru bývalé židovské mikve. Pivní lázně jsou skvělým způsobem, jak si hosté mohou užít blahodárný efekt teplé vody a přitom zažít jedinečný zážitek spojený s točeným pivem Bernard.

Recepce

Recepce je otevřena dle osobní dohody a potřeby hostů. Při pozdním příjezdu po 19 hodině hosté mohou využít self chec in, kdy obdrží přístupové údaje a ubytují se v čase, jaký jim bude vyhovovat.

Gastronomie

Všechny apartmány dispdvě onují kompletně vybavenou kuchyní, kde si hosté rádi uvaří své oblíbené pochoutky. V blízkosti apartmánů jsou pekárny, kde si hosté mohou nakoupit čerstvé pečivo.

V docházkové vzdálenosti je několik skvělých restaurací s výbornou kuchyní a kaváren pro sladkou tečku na závěr.

Okolí apartmánu a Sušice

Apartmány Bašta & Wellness mají výhodnou polohu v historickém centru města, přesto jsou obklopeny přírodou a nabízejí hostům skvělý přístup k mnoha turistickým zajímavostem v okolí. Zde je přehled některých zajímavých míst, muzeí a památek, které by mohly hosty zajímat: Lesopark Luh: Nachází se hned vedle apartmánů Bašta a nabízí klidnou a relaxační atmosféru. Hosté se mohou vydat na procházky, jogging nebo pikniky v krásném přírodním prostředí. Slavný Ostrov Santos nabízí skvělou kuchyni a kulturní či sportovní akce. Cyklostezka: Apartmány Bašta jsou situovány přímo na cyklostezce, což je skvělé pro milovníky cyklistiky. Můžete si půjčit kola a vydat se na zajímavé výlety po okolí. Vhodné i pro rodiny s dětmi. Předhůří Šumavy: Nacházíte se v blízkosti Šumavy, což je ideální výchozí bod pro ty, kteří chtějí objevovat krásy tohoto horského regionu. Můžete se vydat na pěší túry, prozkoumávat malebné vesničky, horská jezera nebo si užít adrenalinové sporty. Šumavské trojhradí: Jste v srdci šumavského trojhradí, což je oblast s bohatou historií a kulturou. Můžete navštívit historické hrady, jako je Hrad Kašperk, Hrad Rabí nebo Hrad Velhartice, které nabízejí pohled do minulosti této oblasti. Sportoviště s aquaparkem: V blízkosti apartmánů se nachází sportoviště s aquaparkem, které je ideální pro rodinné aktivity a zábavu. Hosté mohou využít také venkovní koupaliště, tenisové kurty, atletický a fotbalový stadion s umělou trávou nebo zimní stadion. Řeka Otava: Jste také blízko neskutečně čisté řeky Otavy, která nabízí možnosti přírodní koupání po celý rok (v zimě pro otužilce), kajakářství, raftingu a rybaření. Je to skvělý způsob, jak si užít vodní aktivity a přírodu. Navštívení těchto zajímavých míst a památek v okolí apartmánů Bašta přispěje k obohacení vašeho pobytu a umožní vám objevit krásy této regionu. Bez ohledu na to, zda jste příznivcem přírodních aktivit, historie, kultury nebo sportu, naše lokalita nabízí mnoho možností pro zábavu a poznávání.

Rezervovat ubytování v APARTMÁNY BAŠTA & WELLNESS - Sušice

Nejbližší ubytování v Sušici a okolí

Ubytování Sušice

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah