PENZION U JEZU - Sušice

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Penzion U Jezu nabízí ubytování v příjemném prostředí, které se nachází v těsné blízkosti centra města Sušice.

Penzion U Jezu nabízí ubytování s celoročním provozem o celkové kapacitě 6 + 2 lůžka je cca 200 m od centra města Sušice a cca 50m od zlatonosné řeky Otavy.

K dispozici jsou tři samostatné dvojlůžkové pokoje z toho dva s možností přistýlky a jeden dvojlůžkový pokoj vybavený dřevěnými palandami. Součástí je společenská místnost s kuchyňskou linkou, rychlovarnou konvicí, ledničkou, krbem, televizí + satelitem.

V koupelně sprcha s masážním panelem. K dispozici internetové připojení, telefon. Samostatný vchod do celé ubytovací kapacity. Možnost chráněného parkování v pronajmutelné garáži, uskladnění jizdních kol a lyží. Po dohodě je možné grilování (1× za pobyt) na chráněné zahradě.

PENZION U JEZU ubytování v pensionu

Pokoje jsou vybavené prakticky a v každém pokoji je dostupné připojení k internetu prostřednictvím bezdrátové sítě. Všechny pokoje mají společné sociální zařízení.

Okolí pensionu a Sušice

Pro okolí Sušice je typická pěší turistika, cykloturistika, vodní turistika a hipoturistika. Sušice je jedním z východisek do oblasti centrální Šumavy. Leží v předhůří Šumavy na křižovatce turistických tras a na okraji Národního parku Šumava. Variant výletů na Šumavu je opravdu mnoho a jistě se stanou nezapomenutelným zážitkem.

Rezervovat ubytování v PENZION U JEZU - Sušice

Nejbližší ubytování v Sušici a okolí

Ubytování Sušice

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah