RESTAURACE A PENZION U VÍTOVCŮ - Sušice

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Penzion u Vítovců nabízí ubytování poblíž centra Sušice.

Penzion u Vítovců poskytuje ubytování až pro 17 osob ve dvou až čtyřlůžkových pokojích s vlasní koupelnou. Součástí penzionu je restaurace s barem, vinárnou, venkovní terasou a tanečním sálem. Domácí mazlíček zdarma - vždy po předchozí domluvě.

RESTAURACE A PENZION U VÍTOVCŮ ubytování v pensionu

K dispozici jsou dvou až čtyřlůžkové podkrovní pokoje s celkovou kapacitou 17 lůžek. Na každém pokoji je TV, koupelna se sprchou a WC.

Gastronomie

Snídani lze odjednat za poplatek. Součástí penzionu je restaurace s nabídkou tradičních jídel, v okolí penzionu se nachází spoustu restaurací a barů.

Okolí pensionu a Sušice

Penzion leží u centra města Sušice. Městem protéká zlatonosná řeka Otava a podél ní je rozsáhlý lesopark Luh s mnoha sportovišti a upravenou cyklostezkou a dráhou pro in-line bruslení. Nad městem na obyvatele a návštěvníky dohlíží kaple Anděla Strážce a na náměstí najdete klidné zákoutí s kašnou před nově opravenou radnicí. V letním období si můžete cca 300 m od penzionu zapůjčit loďku či raft a prohlédnout si okolí přímo z vody. V zimním období zle využít zimního stadionu nebo plaveckého bazénu, které leží nedaleko penzionu.

Rezervovat ubytování v RESTAURACE A PENZION U VÍTOVCŮ - Sušice

Nejbližší ubytování v Sušici a okolí

Ubytování Sušice

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah