PENZION POD HŮRECKÝM VRCHEM - Sušice

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Penzion Pod Hůreckým Vrchem se nachází obci Nová Hůrka v západní části Šumavy. K ubytování lze využít dvoulůžkové a čtyřlůžkové pokoje s vlastním sociálním zařízením. Šumava skýtá celoročně mnoho příležitostí k trávení volného času. Okolní malebná krajina vybízí k pěším i cyklistickým výletům. Najdete zde i zajímavé pamětihodnosti. Vzhledem k blízkostí Česko‑německé hranice můžete pohodlně poznávat i krásy našich západních sousedů.

PENZION POD HŮRECKÝM VRCHEM ubytování v pensionu

K dispozici jsou dvoulůžkové a čtyřlůžkové pokoje s vlastním sociálním zařízením. Pokoje jsou vkusně a účelně zařízené.

Gastronomie

V ceně ubytování je polopenze, za příplatek si můžete objednat i plnou penzi. Po dohodě je personál schopný uvařit bezlepkovou stravu. Restaurace se nachází v přízemí penzionu.

Okolí pensionu a Sušice

V létě můžete podnikat pěší i cyklistické výlety po značených stezkách vedoucích po celé Šumavě. Kromě známých vrcholů stojí za navštívení i unikátní ledovcová jezera, kterými jsou například Čertovo a Černé jezero či jezero Laka.

V zimě je zde připraveno množství sjezdovek různých délek a obtížností. Na své si přijdou zkušení lyžaři i úplní začátečníci. Ti mohou využít služeb jedné s mnoha okolních lyžařských a snowboardových škol.

Blízké okolí má co nabídnou i příznivcům památek a historie. Hrad Kašperk, který je známý z filmu Anděl Páně, nabízí komentované prohlídky a ukázky středověkých řemesel. Oblíbeným cílem turistů jsou i katakomby v Klatovech.

Rezervovat ubytování v PENZION POD HŮRECKÝM VRCHEM - Sušice

Nejbližší ubytování v Sušici a okolí

Ubytování Sušice

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah