CHATA ROVINA - Hartmanice

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Chata Rovina se nachází mezi Hartmanicemi a Železnou Rudou  u silnice 190 přímo v  sedle  horského hřebene v nadmořské výšce  924 m  n. m. v klidném  prostředí  Šumavského národního parku  a je tak v létě vhodným výchozím bodem pro turistické nebo cyklistické výpravy a v zimě pro lyžařské radovánky.

Chata Rovina  se nachází mezi Hartmanicemi a Železnou Rudou  u silnice 190 přímo v  sedle  horského hřebene v nadmořské výšce  924 m  n. m. v klidném  prostředí  Šumavského národního parku  a je tak v létě vhodným výchozím bodem pro turistické nebo cyklistické výpravy a v zimě pro lyžařské radovánky.

K dispozici jsou  dva 2-lůžkové,   čtyři 4-lůžkové  a jeden  6-lůžkový pokoj  s vlastním sociálním zařízením,   TV a  internetem. Všechny pokoje jsou mezonetové a na některých pokojích je možnost přistýlky. V ceně ubytování je zahrnuta snídaně.   Parkování je celoročně před chatou, kola a lyže Vám uschováme. Vychovaní domácí mazlíčci jsou vítáni.

CHATA ROVINA ubytování v pensionu

Všechny pokoje jsou mezonetové a  mají vlastní  koupelnou (sprchový kout, umyvadlo, wc, zrcadlo),   TV a  internet.   V ceně pobytu je pro hosty vždy ručník s mýdlem a šaponem.

Recepce

Naše ubytovací zařízení čítá jen šest pokojů s celkovou kapacitou 24 hostů, a tak nemáme klasickou recepci. Téměř vše se vyřizuje v restauraci na baru a personál se vám bude věnovat od 8:00 do zavírací doby restaurace.

Gastronomie

V restauraci vaříme českou i mezinárodní kuchyni. V nabídce máme jak bezmasá jídla, tak i jídla pro děti. Kapacita je  50 míst v restauraci a 60 na venkovní zahrádce.  

Okolí pensionu a Hartmanice

Chalupa leží v nadmořské výšce 924m. V zimních měsících vede přímo okolo chaty běžkařská stopa, v létě se můžete vydat po turistických trasách či na kole všude tak, kde je dovoleno.

Rezervovat ubytování v CHATA ROVINA - Hartmanice

Nejbližší ubytování v Hartmanicích a okolí

Ubytování Hartmanice

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah