PENZION BOREK U VLČÍ STEZKY - Srní

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Penzion Borek u Vlčí stezky je zcela nově otevřený penzion s rodinnou atmosférou, kousek od vesničky Srní a přesto na samotě.

Penzion U Vlčí stezky je nový penzion s rodinnou atmosférou, který poskytuje nádherné ubytování a snídaně formou švédských stolů. . Ubytování je možné v 8 pokojích s celkovou kapacitou až 30 lůžek, všechny pokoje jsou nadstandardně vybaveny, ve všech je vlastní koupelna, WC, televize, Wi-Fi připojení...

Samozřejmostí je bezplatné parkování pro hosty na parkovišti a uzamykatelný sklad lyží a kol zdarma.

Prostředí je vhodné pro rodinnou rekreaci, zamilované páry, obchodní jednání, semináře, školící kurzy, podnikové a rodinné oslavy, svatby, soustředění sportovců, rekreaci s dětmi apod.

Recepce

14 - 18 hodin

Gastronomie

Z důvodu velmi malého zájmu o večeře bude restaurace od 1. 10. 2020 uzavřena. Posezení na venkovní terase je samozřejmě možné:)

Okolí pensionu a Srní

Na jaře, v létě, i na podzim můžete vychutnávat krásy šumavské krajiny jako pěší turisté, nebo cyklisté. Hustá síť cyklostezek na Šumavě nabízí ideální podmínky. V létě za teplého počasí najdete v blízkém okolí i místa na koupání. V druhé polovině léta je pak velkým lákadlem sběr hub a borůvek.

V zimě můžete pro méně náročné sjezdové lyžování využít lyžařských vleků přímo v okruhu 10 km 7 lyžařských svahů různé náročnosti a délky. Pro vyznavače běhu na lyžích se nabízejí upravované běžecké tratě navazující na celou oblast Srní a Modravy. V okolí penzionu jsou dobré podmínky pro celoroční rekreaci nebo aktivní sportovní dovolenou.

Rezervovat ubytování v PENZION BOREK U VLČÍ STEZKY - Srní

Nejbližší ubytování v Srní a okolí

Ubytování Srní

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah