PENZION POD HAMIŽNOU - Hartmanice

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Penzion pod Hamižnou se nachází v obci Hartmanice na okraji pohoří Šumava. Ubytovat se zde můžete ve vkusně zařízených dvoulůžkových pokojích. K dispozici je terasa a zahrada s grilem. Ubytování je vhodné pro dvojice, obchodní cestující i větší skupiny. Najdete zde ideální nástupní místo pro výlety po okolní krajině. Šumava skýtá mnoho příležitostí k trávení volného času, a to v letních i zimních měsících. Kromě výletů po horách můžete navštívit i okolní hrady a koupaliště.

PENZION POD HAMIŽNOU ubytování v pensionu

Penzion nabízí k ubytování zařízené dvoulůžkové pokoje. Všechny pokoje disponují vlastním sociálním zařízením, televizorem a bezplatným připojením k internetu.

Gastronomie

V ceně ubytování je snídaně. Je zde možnost denního stravování. Nejbližší restaurace a obchod jsou vzdáleny přibližně 100 metrů.

Okolí pensionu a Hartmanice

Šumava je ideálním místem pro aktivní trávení letní i zimní dovolené. V létě se můžete přímo od penzionu vydat na pěší i cyklistické výlety na zajímavé vrcholy nebo k unikátní ledovcovým jezerům, kterými jsou například Čertovo a Černé jezero.

Pokud máte rádi historii a výlety po památkách, tak určitě navštivte nedaleký Hrad Kašperk. Čekají tam na vás komentované prohlídky a středověké atrakce.

V zimě je v okolí nepřeberné množství lyžařských areálů, ve kterých na vás čekají sjezdovky pro malé i velké. V některých lyžařských střediscích jsou k dispozici lyžařské školy, ve kterých se můžou naučit sjíždět svazy i malé děti. Pro příznivce bílé stopy jsou upravovány kilometry běžkařských tras.

Rezervovat ubytování v PENZION POD HAMIŽNOU - Hartmanice

Nejbližší ubytování v Hartmanicích a okolí

Ubytování Hartmanice

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah