APARTMENT U ANDĚLA - ŠUMAVA - Dlouhá Ves

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o apartmánu

Popis ubytování

Apartment U Anděla se nachází v klidné obci Dlouhá Ves u města Sušice ve směru na Kašperšké hory, v sousedské oblasti Národního Parku Šumava. Vkusně a účelně zařízený apartmán nabízí dostatek místa až pro 6 osob. Ať už jste milovníci klidu, nebo raději trávíte dovolenou aktivně, naše ubytování Vám má co nabídnout.

Apartment U Anděla se nachází v obci Dlouhá Ves v podhůří Šumavy. Vkusně a účelně zařízený apartmán nabízí dostatek místa až pro 6 osob. Apartment je plně vybaven. V domě se nachází infrasauna. K odpočinku vybízí upravená a oplocená zahrada s posezením a grilem. Okolní příroda vás bude lákat k výletům a procházkám. Dlouhá Ves je výborným výchozí bod pro aktivity jako jsou turistika, cykloturistika a v zimě nabízí perfektní podmínky pro běh na lyžích a několik udržovaných a snadno dostupných sjezdovek.

APARTMENT U ANDĚLA - ŠUMAVA ubytování v apartmánu

Apartment nabízí dostatek místa pro 2-6 osob se dvěma pokoji (pokoj Sluníčko a Měsíček), velkou obývací místností s TV-SAT a rozkládací sofa, plně vybavenou kuchyní a balkónem. Apartment dále disponuje velkou chodbou a WC pro hosty.

Pokoj Sluníčko s dvojlůžkem a jednolůžkem, sprcha/WC
Pokoj Měsíček s dvojlůžkem, sprcha/WC

Apartment je plně vybaven.

Celý Apartment je nekuřácký.

Recepce

9:00 -22:00

Gastronomie

Vlastní jídlo si můžete připravit v kuchyni, která je součástí apartmánu. Potraviny je možné nakoupit v 300 metrů vzdáleném obchodě. Ve stejné vzdálenosti naleznete i restauraci.

Okolí apartmánu a Dlouhá Ves

Nedaleko obce se nachází hrad Kašperk, na kterém se natáčela oblíbená pohádka Anděl Páně. V blízkosti je také vrch Sedlo s rozhlednou. Blízká Šumava skýtá mnoho cílů k pěším i cyklistickým výletům. Kromě známých vrcholů můžete navštívit i ledovcová jezera či památky.

Šumava nežije jen přes léto. Na jaře a na podzim jsou zdejší lesy plné hub a lesních plodů.

V zimě se objeví v okolí mnoho lyžařských areálů, ve kterých si přijdou na své zkušení lyžaři i začátečníci, kteří se teprve učí sjíždět svahy. Ti mohou využít služeb lyžařských a snowboardových škol. Pro milovníky bílé stopy jsou upravovány desítky kilometrů běžkařských tras.

Rezervovat ubytování v APARTMENT U ANDĚLA - ŠUMAVA - Dlouhá Ves

Nejbližší ubytování v Dlouhé Vsi a okolí

Ubytování Dlouhá Ves

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah