APARTMÁNY BRANÍČKOV - Velhartice

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o aparthotelu

Popis ubytování

Braníčkov je samota na Šumavě, kde zažijete půvaby pravého venkova. Ubytujeme vás v luxusních apartmánech, odpočinete si ve wellness centru a pochutnáte si na šumavských specialitách. S dětmi se vydovádíte ve velké zahradě, zahrajete si bowling, minigolf a vykoupete se v jedinečné kaskádě bio rybníčků. Navštívíte nejkrásnější partie národního parku Šumava. Jak píší naši klienti, dovolená v Braníčkově je návyková:)

Specializujeme se na rodiny s dětmi
Jsme přímo stvořeni pro rodinnou dovolenou s dětmi, jsme baby friendly! Celý areál je oplocený, takže zatímco vy si lebedíte na lehátku, děti si bezpečně hrají ve velké zahradě či na dětském hřišti. Pobyt si u nás užijí i senioři, zamilované páry, turisté, dětské sportovní oddíly, firmy a další.
Chcete prožít dovolenou na venkově, ale vyžadujete luxus? Vsaďte na jistotu a svěřte se do naší péče jako stovky spokojených rodin před vámi. Ubytujeme vás v přepychových apartmánech s výhledem do krajiny. Pohostíme vás šumavskými specialitami, vydatným snídaňovým rautem či ovocem přímo ze zahrady - poctivá gastronomie je srdcem Braníčkova. Odpočinete si v bazénu s mořskou solí, ve vířivce nebo sauně. Zahrajete si bowling, minigolf a pročistíte si mysl na čerstvém vzduchu (získali jsme statut vzdušné lázně).
Málokterý penzion se může pochlubit tak rozlehlou zahradou, jako je ta naše - nechybí v ní dětská hřiště ani jedinečná kaskáda bio rybníčků pro koupání v přírodě. U nás v Braníčkově si užijete klid přírodního parku Kochánov a když budete chtít, za pár chvil se dostanete i na věhlasná turistická místa Šumavy.

APARTMÁNY BRANÍČKOV ubytování v aparthotelu

Těšte se na moderní, prostorné, nekuřácké a nadstandardně vybavené apartmány. V každém apartmá je plně zařízená kuchyně, obývák se satelitní LCD TV, koupelna a vysokorychlostní internet skvělý pro živé přenosy. Celkem až 11 apartmánů, 26 lůžek: budova A (bezbariérové apartmány), budova B (dvoupodlažní wellness apartmány), budova C (dvoupodlažní apartmány).

Recepce

Po-Ne od 07:00 -18:00 jinak dle potřeby, bydlíme v objektu

Gastronomie

Umíme skvěle vařit a vaříme rádi:) ; nejlépe jídla spjatá s místním regionem

Okolí aparthotelu a Velhartice

Ovzduší v Braníčkově je tak čisté, že se můžeme pochlubit statutem vzdušné lázně. Také jsme získalicertifikáty kvality ŠUMAVA – originální produkt a Baby friendly certificate.

Rezervovat ubytování v APARTMÁNY BRANÍČKOV - Velhartice

Nejbližší ubytování ve Velharticích a okolí

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah