PENZION BRUSINKA - Mochtín

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Penzion Brusinka se nachází v Kocourově nedaleko Klatov. V tomto klidném místě je pro vás připraveno pohodlné ubytování ve dvoulůžkových až čtyřlůžkových pokojích.

Blízká Šumava nabízí mnoho aktivit pro váš volný čas. Na své si přijdou jednotlivci, rodiny s dětmi nebo větši skupiny.

Penzion je plně nekuřácký. Děkujeme, že toto budete respektovat.
Díky našim různým aktivitám, nacházejících se v těsné blízkosti je penzion ideální pro Vaši aktivní rodinnou dovolenou.

PENZION BRUSINKA ubytování v pensionu

V penzionu najdete dvoulůžkové, třílůžkové a čtyřlůžkové pokoje. Všechny pokoje disponují vlastním sociálním zařízením, plazmovou televizí se satelitním příjmem a bezdrátovým internetovým připojením. Nachází se zde společenská místnost a plně vybavená kuchyň.

Gastronomie

V ceně ubytování je zahrnuta káva nebo čaj. Jídlo si můžete připravit v kuchyni, která je součástí společenské místnosti. V zimním období je zde otevřena restaurace. Nejbližší restaurace fungující celoročně je vzdálena 4 km od penzionu.

Okolí pensionu a Mochtín

Místo se nachází v podhůří Šumavy, která skýtá mnoho příležitostí pro trávení volného času. V létě je v okolí mnoho cílů pro výlety pěšky i na kole. Na své si přijdou i běžkaři, pro které jsou připraveny desítky kilometrů upravovaných stop. V nedalekých Klatovech jsou k vidění zajímavé pamětihodnosti. Nachází se zde Černá věž postavená v 16. století, Jezuitská kolej nebo Bílá věž. V zimě najdete na Šumavě mnoho sjezdovek různých délek a obtížností. Výhodná poloha nedaleko hranic s Německem a Rakouskem vybízí k návštěvě i těchto zemí.

Rezervovat ubytování v PENZION BRUSINKA - Mochtín

Nejbližší ubytování Mochtín a okolí

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah