HOTEL SOUDEK - Poděbrady

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Moderní hotel Soudek se nachází v centru lázeňského města Poděbrady a nabízí ubytování ve 14 jednolůžkových, dvoulůžkových a třílůžkových pokojích.

Moderní hotel Soudek se nachází v centru lázeňského města Poděbrady. Hotel Soudek nabízí ubytování ve 14 jednolůžkových, dvoulůžkových a třílůžkových pokojích a apartmá. Pokoje jsou standartně komfortně vybaveny lednicí, satelitní TV, koupelnou se sprchou a WC. V přízemí hotelu Soudek se nachází restaurace, která nabízí výbornou jihočeskou kuchyni ale i další speciality. K dispozici je také stylový salonek. Zákazníkům je umožněno parkovat na uzamykatelném za poplatek 30 Kč na den. Dále je k dispozici půjčovna kol.

HOTEL SOUDEK ubytování v hotelu

Hotel Soudek nabízí ubytování ve 14 jednolůžkových, dvoulůžkových a třílůžkových pokojích. Dále také v apartmánu. Pokoje jsou standartně vybaveny lednicí, satelitní TV, koupelnou se sprchou a WC. V ceně je také snídaně, která se podává od 7:00 do 11:00 hodin.

Recepce

24 hodin

Gastronomie

Hotel Soudek se může pochlubit výbornou jihočeskou restaurací, která se nachází v přízemí hotelu. Restaurace nabízí krajová jídla, ale i speciality kuchařů a minutky. Otevírací doba restaurace je 11:00 - 23:00 hodin. Pro uzavřenou společnost je možné využít stylový salonek. Každoročně v listopadu se pořádají pravé zvěřinové hody, vyhlášené v širokém okolí.

Okolí hotelu a Poděbrady

Poděbrady jako město nabízí široké jak sportovní, tak i kulturní vyžití. Golfové hřiště, squashové či tenisové kurty. V blízkosti se nachází také koupaliště. Mezi hlavní přednosti Poděbrad patří určitě lázně. Lázně Poděbrady nabízí široké lázeňské produkty a relaxační programy.

Rezervovat ubytování v HOTEL SOUDEK - Poděbrady

Nejbližší ubytování v Poděbradech a okolí

Ubytování Poděbrady

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah