PENZION DOBRÉ ČASY - Poděbrady

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Penzion Dobré časy najdete v bezprostřední blízkosti zámku v klidné historicky chráněné části města Poděbrady.

Samotná budova penzionu Dobré časy pochází z přelomu 16. a 17. století. Po staletí zde žily rodiny rybářů, hrnčířů a truhlářů. Poslední rekonstrukce proběhla v letech 2013-15. Nově zrekonstruovaná budova penzionu disponuje 5 elegantně zařízenými pokoji s nadstandardní výbavou a příjemnou jídelnou pro 12 osob. Pokoje v přízemí a prvním patře mají vlastní terasu a kuchyňku, pokoje v podkroví okouzlí romantickým výhledem do korun stromů zámecké zahrady a na věž zámku s hodinami z r. 1870. Všechny pokoje jsou vybaveny koupelnou s vanou či sprchovým koutem, wc, televizí se satelitním příjmem a bezdrátovým připojením k internetu prostřednictvím Wi-Fi. Samozřejmostí jsou lůžkoviny, ručníky, župany a kosmetické prostředky.

Hosté si za poplatek mohou vypůjčit jízdní kola nebo hole pro Nordic Walking. V penzionu jsou také vítani vaši domací mazlíčci za poplatek 150 Kč / noc.

Parkování v areálu penzionu je za poplatek 100 Kč / den. Parkování zdarma je poté možné na vyhrazených místech parkoviště u zámku, které je vzdáleno 150 m.

PENZION DOBRÉ ČASY ubytování v pensionu

Penzion nabízí celkem pět elegantně a moderně zařízených pokojů. Pokoj č. 1 - Petrklíč se nachází na přízemí, pokoje č. 2 - Kopretina a č. 4 - Tulipán se nacházejí v prvním patře a pokoje č. 3 - Violka a č. 5 - Šalamounek v podkroví.

Okolí pensionu a Poděbrady

Náměstí je vzdálené pouhých 200 m a 50 m od penzionu probíhá cyklostezka vedoucí podél břehu řeky Labe. K přístavišti výletního parníku a na lázeňskou kolonádu se dostanete za 5 minut. V blízkosti penzionu je několik restaurací a kaváren. Využít můžete i nabídku volnočasových aktivit, jako např. jízdu na koni, golf, tenis, squash, rybaření, návštěvu koncertů v lázeňském parku, divadla Na kovárně nebo Zámeckého biografu.

Rezervovat ubytování v PENZION DOBRÉ ČASY - Poděbrady

Nejbližší ubytování v Poděbradech a okolí

Ubytování Poděbrady

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah