VILA WALTER & SON - Poděbrady

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více ve vile

Popis ubytování

Vila Walter & Son se nachází v centru lázeňského města Poděbrady. Novorenesanční Vila původem z 15 století nabízí neuvěřitelný zážitek a romantické večery. Snídaně jsou v ceně a jsou připravována v Retro kavárně Cafe 890. Hosté si mohou objednat masáže a welness program nebo pronajmout jízdní kola. Wi-Fi zdarma na pokojích a možnost parkování.

Vila Walter & Son se nachází v centru lázeňského města Poděbrady. Nabízí stravování v podobě snídaně, která je připravována každý den z čerstvých surovin. Hosté si mohou také objednat masáže (olejové, aromatické, lávové kameny a další) a Welness program (sauna, malý bazén, perličková lázeň, pivní lázně) nebo pronajmout jízdní kola. Wi-Fi zdarma na pokojích a možnost parkování.
Ve všech pokojích a apartmánech je k dipsozici televizor, vlastní koupelna a kuchyňka. Relaxovat můžete na zahradě a nebo za příplatek a na vyžádání jsou k dispozici masáže a pánský krejčí. Obleky a košile, které šijeme na míru jsou z vysoce kvalitních italských a anglických látek.
Vila Walter & Son se nachází ve vzdálenosti pouze 100 metrů od obchodů, restaurací a barů. Nedaleko se nachází také golfový klub Poděbrady.

VILA WALTER & SON ubytování ve vile

Nabízíme 3 nově zařízené pokoje:

Apartmán se třemi ložnicemi, kuchyní a terasou a terasou: nabízí velmi komfortní ubytování pro rodinu s dětmi nebo dvě rodiny s dětmi. Možnost ubytování až pro 6 lidí. Apartmán je velmi prostorný 80m 3 a skládá se ze dvou samostatných ložnic, velké moderní koupelny s vanou a samostané kompletně vybavenou kuchyní (myčka, trouba a grill, lednička z mrázákem). K tomuto apartmánu náleží krásný dřevěný altánek s terasou 10 m2 na který vstupujete přímo z ložnice, který nabízí romantické posezení při sklence vína a výhledem do zelené zahrady.

Executive pokoj: se skládá ložnice, koupelny a kuchyňky, nabízí velkou manželskou postel a dubovými parketami s podlahovým vytápěním.

De Luxe pokoj: tento pokoj je kompletně originální z roku 1897 s původní dřevenou podlahou a krásným vnítřním bálkonem, který je opravdou raritou v našem hotelu a nabízí příjemné posezení se sklenkou vína.

Recepce

Recepce je pro Vás připravene dle telefonické dohody pro příjezd i odjezd, ale i ostatní Vaše potřeby a servis. Vila nabízí klidné ubytování a soukromí.

Gastronomie

Snídaně jsou pro Vás připravovány v retro kavárně Cafe 890. Budete okouzleni jak jejím interiérem tak hlavně kvalitou a nabídkou snídaní. Nabízíme pro Vás jak Farmářské snídaně, Anglické snídaně, Vajíčkové variace všeho druhu včetně vaječných Hamburgerů tak i klasické snídaně včetně Fitness snídaní.

Okolí vily a Poděbrady

Vila je umístěna přímo v srdci Poděbrad a sousedí s lázeňským parkem a kolonádou, která nabízí přijemné procházky a relax. V okolí Poděbrad je mnoho cykloturistických tras, in line bruslení přimo na břehu Labe a mnoho restaurací nachazející se při projížďkách po cyklostezce. Dále možnost využítí welness programů, ale i golfu na opravdu vyjímečném hřišti.

Rezervovat ubytování v VILA WALTER & SON - Poděbrady

Nejbližší ubytování v Poděbradech a okolí

Ubytování Poděbrady

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah