PENZION V ROKLÍCH - Říčany

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o aparthotelu

Popis ubytování

Penzion se nachází v bezprostřední blízkosti Prahy, 1km od Exitu 11 dálnice D1, v malé vesničce Kuří u Říčan s minimální automobilovým provozem. Je ideálně situován pro návštěvníky Aquapalace Čestlice a také Prahy. Ubytovat se lze v jednom z 10 apartmánů. Apartmány jsou plně vybavené: kuchyň s lednicí, vařičem, mikrovlnkou, nádobím, rychlovarkou; vlastním WC, vanou nebo sprchou. Wifi je pro hosty zdrama. Parkoviště pro 12 aut je hlídáno kamerovým systémem. Venku je dětské hřiště, trampolína a sezení.

Jedná se o ideální ubytování pro návštěvníky, kteří nechtějí bloudit městem a hledat parkování. Metro Opatov je 12 minut jízdy autem a v jeho bezprostřední blízkosti je možno nechat své auto na parkovišti P+R (20Kč za den) a poté se vydat do města. Lze také využít nádraží v Říčanech (vzdálené 4 minuty jízdy autem) a jet přímo (28 minut) vlakem (jezdí 2× za hodinu) až na Hlavní nádraží do centra Prahy.

Penzion se nachází v bezprostřední blízkosti Prahy, 1km od Exitu 11 dálnice D1, v malé vesničce Kuří u Říčan s minimální automobilovým provozem. Je ideálně situován pro návštěvníky Aquapalace Čestlice a také Prahy. Jedná se o ideální ubytování pro návštěvníky, kteří nechtějí bloudit městem a hledat parkování. Metro Opatov je 12 minut jízdy autem a v jeho bezprostřední blízkosti je možno nechat své auto na parkovišti P+R (20Kč za den) a poté se vydat do města. Lze také využít nádraží v Říčanech (vzdálené 4 minuty jízdy autem) a jet přímo (28 minut) vlakem (jezdí 2× za hodinu) až na Hlavní nádraží do centra Prahy.

Ubytovat se lze v jednom z 10 apartmánů. Apartmány jsou plně vybavené: kuchyň s lednicí, vařičem, mikrovlnkou, nádobím, rychlovarkou; vlastním WC, vanou nebo sprchou. Wifi je pro hosty zdrama. Parkoviště pro 12 aut je hlídáno kamerovým systémem. Venku je dětské hřiště, 4m trampolína a sezení pro 12 osob.

Některé apartmány mají vlastní terasu a vlastní sezení. Apartmán č. 7 má vlastní zahrádku, vlastní sezení pro 6 osob, soukromou houpací síť pro dvě dospělé osoby a soukromé pískoviště. Apartmán č. 8 má vlastní soukromou infrasaunu, rohovou vanu a krásnou postel s nebesy.

Pro všechny hosty je k dispozici uzavřená terasa v 1. patře se sprchou, posezením, slunečníkem a s pěkným výhledem na vesničku Kuří.

PENZION V ROKLÍCH ubytování v aparthotelu

Nejmenší apartmány (tzv. studia) jsou k dispozici celkem dvě. Jedná se o kompaktní, ale funkční pokoje, kde se lze ubytovat za nejnižší možnou cenu. Dle našeho číslování jsou to pokoje č. 4 a č. 5.

Dále je možno se ubytovat v celkem čtyřech standardních apartmánech č. 1, č. 2, č. 3 a č. 10.

Luxusní apartmány mají označení č. 6, č. 7, č. 8 a č. 9. Ubytování v nich je velmi komforní, design je zajímavý a pokoje jsou opravdu krásné. Apartmán č. 6 má krásnou oddělenou jídelnu s kuchyní a vlastní terasu. Apartmán č. 7 má dvě velké místnosti, otevřený krb a vlastní soukromou zahrádku s houpací sítí, posezením a pískovištěm. Apartmán č. 8 má vlastní saunu, rohovou vanu a krásnou postel s nebesy. Apartmán č. 9 má exluzivní sprchový kout z litého mramoru o rozměrech 120×90 cm a sprchu s tropickým deštěm.

Recepce

10:00 -22:00. Jiné časy dle domluvy předem.

Gastronomie

V základní ceně ubytování je obyčejná snídaně. Mnoho produktů k jídlu a pití lze dokoupit na recepci dle potřeby.

Restaurace jsou v blízkých vesnicích: Lipany (1km), Nupaky (1,5 km) nebo přímo v Říčanech (4km) či v komerční zóně Čestlice (5km).

Okolí aparthotelu a Říčany

Nejlepší rekreací v okolí je Aqaupark Čestlice, který je jen 5min jízdy autem. Turistika - říčansko (Ladův kraj), jízda na kole. Průhonický park.

Rezervovat ubytování v PENZION V ROKLÍCH - Říčany

Nejbližší ubytování v Říčanech a okolí

Ubytování Říčany

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah