PENSION CENTRUM - Říčany

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Penzion Centrum je nově zrekontruovaná budova jihovýchodně od Prahy v Říčanech. Penzion Centrum nabízí ubytování v jednolůžkových až čtyřlůžkových pokojích.

Do centra Prahy lze využít vlak, vlakové nádraží je 500m od pensionu Centrum a cesta do centra Prahy trvá 25 minut.

Penzion Centrum ubytování v jednolůžkových až čtyřlůžkových pokojích. Penzion se nachází v Říčanech, jihovýchodně od Prahy. Budova je nově zrekonstruována a patří do seznamu kulturních památek. Dříve sloužila jako městské mýto, dnes penzion. Celková kapacita penzionu je 18 lůžek rozložených do sedmi pokojů. Pokoje jsou vybaveny sprchou, WC, TV, radiem a vysokorychlostním Wi-Fi internetrm. V okolí se nachází mnoho cyklostezek které nabízejí poznání Ladovského kraje. Dále pak koupaliště Jureček či zřícenina hradu ze 13. století.

PENSION CENTRUM ubytování v pensionu

Penzion Centrum může nabídnout ubytování v sedmi pokojích s celkovou kapacitou 18 lůžek. Pokoje jsou vybaveny TV, radiem, sprchou a WC. Penzion Centrum nabízí také snídaně.

Recepce

Nonstop

Gastronomie

Restaurace, snídaně

Okolí pensionu a Říčany

Penzion Centrum se nachází 11 km od Prahy v Říčanech. V okolí penzionu se nachází například koupaliště Jureček nebo zřícenina hradu ze 13. století. Aqua park Čestlice je od nás 5 km. Velkou výhodou jsou určitě cyklostezky, které přímo vybízejí k poznání Ladovského kraje pomocí nenáročné cyklistiky.

Rezervovat ubytování v PENSION CENTRUM - Říčany

Nejbližší ubytování v Říčanech a okolí

Ubytování Říčany

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah