AQUAPALACE HOTEL PRAGUE - Praha

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto
  • Praha (827)
  • >>> Chodov (10)
  • >>> AQUAPALACE HOTEL PRAGUE - Praha

Více o hotelu

Popis ubytování

Luxusní čtyřhvězdičkový Aquapalace Hotel Prague nabízí ideální spojení obchodních jednání s relaxací, odpočinkem i zábavou, to vše v bezprostřední blízkosti jedné z nejkrásnějších evropských metropolí.

Aquapalace Hotel Prague je součástí areálu AQUAPALACE PRAHA, který je největším zastřešeným středoevropským aquaparkem. Nabídka služeb zahrnuje rozsáhlé moderní konferenční centrum, výbornou kuchyni, přímý přístup do nově otevřeného aquaparku a široký výběr individuálních, rodinných a wellness balíčků. Ať už cestujete služebně či soukromě, široká škála hotelových a wellness služeb v kombinaci s návštěvou aquaparku a pražských památek, uskuteční váš pobyt nezapomenutelným. Volný celodenní neomezený vstup do Aquaparku a Fitness centra v ceně pobytu! !

AQUAPALACE HOTEL PRAGUE ubytování v hotelu

Všech 231 pokojů a suitů Aquapalace Hotelu je vybaveno koupelnou/WC, minibarem, rádiem, kabelovou televizí, televizí s plochou obrazovkou, DVD přehrávačem, možností přípravy kávy nebo čaje, wifi a LAN internetem, bezpečnostní schránkou a individuálně ovladatelnou klimatizací.

Recepce

nonstop

Gastronomie

Restaurant “Astra” Není pochyb o tom, že právě v Praze najdete jednu z nejlákavějších evropských kuchyní. Pochutnejte si na širokém výběru českých i mezinárodní specialit v našem hotelovém restaurantu „Astra". Speciální atmosféru kulinářského zážitku na venkovní terase můžete prožít při osvěžující snídani, stejně jako při romantické večeři. Pro naše nejmenší hosty jsme připravili řadu speciálních dětských jídel. Hotelový šéfkuchař zařazuje oblíbené dětské pamlsky na snídaňové i večerní bufety. Speciální „ baby menu“ ve formě omalovánky je součástí hotelové a la carte nabídky. K objednávce „ baby menu“ obdrží malí hosté pastelky a zabaví se tak do doby, kdy je pokrm servírován. Též dětský koutek, situovaný u restaurantu Astra, umožňuje rodičům odpočinout si u společné večeře, zatímco si jejich ratolesti budou hrát. Otevírací doba: Denně 7:00 – 11:00 hod a 12:00 – 23:00 hod

Okolí hotelu a Praha

Vkusně zařízené ubytovací prostory, skvělá gastronomie, osobní přístup personálu a největší aquapark ve Střední Evropě - to vše je jen začátek toho, co Aquapalace Hotel Prague může nabídnout. Byla by škoda nevyužít příležitosti a nenavštívit významná místa a památky v blízkosti, stejně jako nevyzkoušet atrakce a sporty, které lokalita nabízí. Vaší pozornosti by nemělo uniknout: - Hlavní město Praha - Dendrologická zahrada - Průhonický park a zámek - Golf - Cyklistika - Obchodní zóna

Rezervovat ubytování v AQUAPALACE HOTEL PRAGUE - Praha

Nejbližší ubytování v Praze a okolí

Ubytování Praha

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah