PENZION EUROCLUB PRAHA

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Penzion s klidnou rodinnou atmosférou je vhodný nejen pro strávení pracovní cesty, ale i pro příjemnou rodinou dovolenou.

Penzion Euroclub Praha s klidnou rodinnou atmosférou je vhodný nejen pro strávení pracovní cesty, ale i pro příjemnou rodinou dovolenou. Ubytování je poskytování se snídaní, která je zahrnuta v ceně ubytování.

V blízkosti penzionu se nachází několik příjemných restaurací, pizzerií, vináren, obchodů a řada možností sportovního vyžití - tenisové kurty, fittness centra, golfový klub Golf Resort Karlštejn, golfový klub Resort Paradise v Benátkách nad Jizerou, golfový klub Štiřín a pod.

K penzionu patří také uzamykatelné bezplatné parkoviště a připojení k internetu.

PENZION EUROCLUB PRAHA ubytování v pensionu

Každý pokoj má samostatné příslušenství - WC a koupelnu se sprchovým koutem, barevnou televizi. Všechny pokoje jsou nekuřácké.

Gastronomie

Bohaté snídaně jsou podávány ve společenské místnosti, která je Vám k dispozici i přes den pro příjemné posezení s přáteli. Snídaně je součástí ceny za ubytování.

Okolí pensionu a Praha

V okruhu 3 km se nachází například Zámek Průhonice nebo Botanická zahrada Průhonice. V blízkosti se dále nachází tenisové kurty, fittness centra, golfový klub Golf Resort Karštejn, golfový klub Resort Paradise v Benátkách nad Jizerou, golfový klub Štiřín a pod.

Nyní můžete svůj čas trávit i v nově otevřeném největším aquaparku ve střední Evropě, vzdáleném pouze 2 km od penzionu.

V přímém chůzí dostupném okolí penzionu se nachází několik příjemných restaurací, pizzerií, vináren a obchodů.

Nákupní centrum Průhonice je vzdálené pouze 2 km od penzionu.

Milovníky přírody a pohybu na čerstvém vzduchu jistě potěší možnost procházek po turistických trasách či jízda na kole po okolních cyklostezkách.

Rezervovat ubytování v PENZION EUROCLUB PRAHA

Nejbližší ubytování v Praze a okolí

Ubytování Praha

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah