ALT PENSION - Praha

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Jsme rodinný pension na okraji Prahy, který nabízí ubytování rodinám i obchodníkům. Nacházíme se v klidné vilové čtvrti s možností parkovaní v uzavřeném prostoru a s dobrým spojením do centra Prahy.

K dispozici je ubytování v 10 dvoulůžkových pokojích s možností přistýlky. Každý pokoj je vybaven sprchovým koutem, sociálním zařízením, vysoušečem vlasů a satelitem. Dále je zde možnost zapůjčení sejfu. V celém objektu je k dispozici připojení Wi-Fi.
Pořádáme firemní akce, rodinné oslavy, svatby, víkendové pobyty a po domluvě možné i další akce.

Dále je k dispozici parkoviště na soukromém pozemku hlídané kamerou, bezbariérový přístup s bezbariérovým pokojem, salonek s technikou pro cca 25 osob, grilování v zahradě, nabídka celkového sortimentu vinařství Mádl Velké Bílovice s přímou dodávkou i s ochutnávkou vín, možnost zajištění kulturních akcí v centru Prahy i mimo ní (vstupenky, okružní jízdy atd. , doprava do i z centra za individuální ceny, v sousedství dětské hřiště (streetball, volejbal, nohejbal), v místě squashové kurty, v blízkosti tenisové kurty, golfové hřiště, turistické pěší trasy, cyklistické a in-line stezky v okolí, půjčovna holí na nordic walking.

Gastronomie

Pouze po předchozí domluvě, (min. 10 osob)

Rezervovat ubytování v ALT PENSION - Praha

Nejbližší ubytování v Praze a okolí

Ubytování Praha

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah