HOTEL PRATOL - Říčany

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Hotel Pratol se nachází na jihovýchodním okraji Prahy u městečka Říčany poblíž dálnice D1 mezi Prahou a Brnem.

Svým vybavením vyhovuje Hotel Pratol širokému spektru návštěvníků. Ti, kteří zde chtějí strávit rodinnou dovolenou, ocení kromě již zmiňované výhodné polohy účelně vybavené pokoje s vlastním příslušenstvím, příjemnou restauraci a rovněž bazén a saunu, které dokáží zpříjemnit pobyt i při nepříznivém počasí.

V hotelu je k dispozici WiFi připojení k internetu, na recepci je možné zapůjčení vysoušeče vlasů, rovněž je zde prodej suvenýrů, nápojů, cigaret a základních hygienických potřeb.

V době provozu restaurace je zajištěn room servis, recepce je k dispozici hostům nonstop.

Nejen pro hotelové hosty slouží hotelové lázeňské centrum s bazénem, vířivkou a saunou. Kvalita vody v bazénu o rozměrech 15×5 m a hloubkou 1,5 m dovoluje i koupání předškolních dětí.

HOTEL PRATOL ubytování v hotelu

Hotel Pratol nabízí ubytování v 50 dvoulůžkových pokojích s možností přistýlky. Každý pokoj je vybaven vlastním sociálním zařízením (sprcha a WC), telefonem s přímou provolbou a TV + SAT.

Gastronomie

Hotel PRATOL zve nejen hotelové hosty k posezení v útulné restauraci, která nabízí široký výběr jídel tradiční české a mezinárodní kuchyně. Kromě toho jsou zde formou bufetu servírovány snídaně.

Rezervovat ubytování v HOTEL PRATOL - Říčany

Nejbližší ubytování v Říčanech a okolí

Ubytování Říčany

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah