UBYTOVÁNÍ U TŘÍ GRÁCIÍ - Říčany

Více o pensionu

Popis ubytování

U Tří grácií nabízíme ubytování ve dvou prostorných apartmánech s přístupem na zahradu, vinárnu a vinotéku s nabídkou těch nejlepších vín z Moravy, Francie, Itálie i ostatního světa.

Nabízíme k ubytování dva nekuřácké podkrovní apartmány v rodinném domě. Jeden s čtyřlůžkovým pokojem a druhý s dvoulůžkovým a čtyřlůžkovým pokojem. Apartmáy jsou umístěny nad malebnou vinárnou U tří Grácií. Součástí obou apartmánů je plně vybavená kuchyně se spotřebiči, koupelna se sprchovým koutem, vanou, wc i pračkou. K dispozici je wifi zdarma a k posezení a kouření balkon a samostatná zahrada o rozloze 80 m2. Parkování je možné u domu. Zastávka PID hned před domem. V okolí se nachází lesy, přírodní koupání, cyklostezky a jiné možnosti sportovního vyžití. Vhodné pro zaměstnance firem i jednotlivce.

Poskytujeme krátkodobé i dlouhodobé ubytování.

Gastronomie

Zatím Vám můžeme nabídnout více jak 200 různých lahvových vín a 16 stáčených sudových vín – jakostních, známkových, přívlastkových. tichých i šumivých a to jak s sebou, tak k posezení v naší nekuřácké vinárně či na venkovní zahrádce.

K příjemným zážitkům s našim vínem Vám nabízíme domácí kuchyni, která není fast-food. Doporučujeme ochutnat domácí tlačenku, vepřové maso a bůček uzené v naší udírně nebo u nás nakládaný syreček. Komu to nebude stačit, doporučujeme hovězí tatarák pro dvě osoby.

Rezervovat ubytování v UBYTOVÁNÍ U TŘÍ GRÁCIÍ - Říčany

Nejbližší ubytování v Říčanech a okolí

Ubytování Říčany

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah