HOTEL ZÁMEK BERCHTOLD - Kunice

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Víceúčelový areál HOTEL zámek BERCHTOLD se nachází v obci Kunice ve Středočeském kraji. Nabízí ubytování, zajímavé prostory historického objektu a výbornou kuchyní.

HOTEL zámek BERCHTOLD nabízí ubytování v 16 pokojích s celkovou kapacitou 42 lůžek včetně všech přistýlek. Hotel i celý areál je bezbariérový, s výtahem a pokojem pro tělesně postižené.

Pro naše hotelové hosty máme připravené také uzavřené parkoviště s dostatečnou kapacitou parkovacích míst střežené kamerou a úschovnu kol. Pro firemní turnaje či sportovce máme připraveno několik šaten ve sport centru.

HOTEL ZÁMEK BERCHTOLD ubytování v hotelu

Hotelové pokoje jsou vybaveny vlastním sociálním zařízením (WC + sprchový kout nebo vana), plazmovou TV, minibarem (přiložený ceník), trezorem.

Zařízeny jsou v různých stylech (zámecké pro novomanžele, osobností pro manažery, pohádkové pro rodiny – jeden speciální ve věži zámku a je zde také pokoj vybaven pro tělesně postižené). Jeden pokoj je vyzdoben karikaturami patrona areálu, fotbalového internacionála Antonína Panenky.

Do všech pokojů Vám na požádání připravíme dětskou postýlku. Každý pokoj má svou atmosféru a některé pokoje lze propojit do apartmá. Jeden dvoulůžkový pokoj je propojen se zámeckou věží, kde je umístěn nejvýše položený čtyřlůžkový pokoj.

Recepce

Otevřeno denně 7:00 – 19:00 hod.

Gastronomie

Restaurace Kouzelná zahrada je vedle české kuchyně zaměřena také na italskou. Jídelníček převážně italských pokrmů má vztah k městu TRENTO, odkud předkové rodu Berchtoldů pochází. Kapacita restaurace je až 75 míst ve čtyřech částech přízemí, s dětským koutkem. Dále sály v II. patře mají cca 100 míst a dvě zahrádky 30-150 míst.

Okolí hotelu a Kunice

Hotel Berchtold je ideálním východiskem jak pro výlety po krásné přírodě Ladova kraje a přírodního parku Velkopopovicko, tak i pro výlety do krásné Prahy, nákupního centra Česlice a po Středočeském kraji. Zajistíme kola i odvoz vozidlem.

Rezervovat ubytování v HOTEL ZÁMEK BERCHTOLD - Kunice

Nejbližší ubytování v Kunicích a okolí

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah