PENZION U HRÁDKU - Znojmo

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Místo kde se o Vás postaráme. Malý rodinný hotel s přátelskou atmosférou na okraji malebné vesničky Lukov uprostřed kouzelné přírody parku Podyjí. Hosty vysoce hodnocená restaurace, moderní pokoje ve třech budovách umístěných ve vzdušné a pečlivě udržované zahradě. Penzion roku 2013 a 2015.

... JE TO TO PRAVÉ MÍSTO? ... Ano, i my jsme si před téměř čtvrt stoletím kladli tuto otázku, když jsme poprvé stanuli na louce plné vysoké trávy a poletujících motýlů. Dozrávali třešně a začínalo zlátnout obilí, voněla půda po letní bouřce a právě v tu chvíli jsme cítili jak nás okolí uklidňuje, dává nám spoustu nové energie a elánu. ... ANO JE TO TO PRAVÉ MÍSTO... ODPOČIŇTE SI uprostřed kouzelné přírody Národního parku Podyjí. Obklopí Vás kraj s čistým vzduchem, uspěchaný svět se zpomalí a při východu slunce zažijete ticho ve kterém i ptáci dělají hluk. Zbavíte se stresu a napětí. Rodiče s dětmi si najdou čas na sebe, stráví krásné dny v přírodě a společně poznají venkovský život. ZAŽIJTE vonící louky a hluboké lesy, zažijte podzimní klid plný barev, zažijte krásné chvíle pod hvězdami v zahradě o které víte, že někdo dlouhá léta s láskou pečuje. POCHUTNEJTE SI na našich jídlech, připravených s láskou a potěšením, čerpajících ze zkušeností našich babiček, pro které byli vlastní bylinky a suroviny od přátel z okolí samozřejmostí. I my takové máme a děkujeme jim za jejich práci. NAJDĚTE SI u nás " to Vaše " místo. Místo, které si zamilujete a budete se na něj rádi vracet. Těšíme se na Vás. Andrea a Jan Řehořovi.

PENZION U HRÁDKU ubytování v hotelu

Ubytování je zajištěno ve 12ti moderně zařízených pokojích, vždy pro 2 až 4 osoby, situovaných ve třech oddělených budovách (A-B-C), které se nacházejí uprostřed velké udržované zahrady s pečlivou parkovou úpravou a letní terasou, umožňující diskrétní nerušenou relaxaci a bezpečný pohyb Vašich dětí a také možnost sportovního vyžití.

Dostupnost všech služeb se u jednotlivých pokojů ničím neliší.

Budova A a B disponuje 8 moderně zařízenými dvoulůžkovými pokoji s možností až dvou přistýlek (postýlek).

Budova C je nově otevřená ubytovací část, určená jak rodinám s dětmi, tak i párům hledající vysoký komfort ubytování. K dispozici jsou zde třílůžkové pokoje s možností 1 přistýlky (postýlky) a jeden rodinný dvoulůžkový pokoj se třemi dalšími lůžky a možností postýlky v oddělené místnosti pro děti. Všechny pokoje budovy C jsou plně klimatizované. Spodní pokoje mají vlastní terasu s volným vstupem do zahrady. Horní pokoje jsou vybaveny malým kuchyňským koutem k přípravě teplých a studených nápojů a možností chlazení popřípadě ohřevu dětských jídel.

Pokoje jsou vždy standartně vybaveny:

Vlastním sociálním zařízením se sprchovým koutem, féném, hotelovou kosmetikou, ručníky Pohodlnou manželskou postelí s vysoce kvalitními matracemi dodanými firmou LB Bohemia, společností dlouhodobě usilující o výrobu produktů pro kvalitní a zdravý spánek Pro zvýšení komfortu Vašeho spaní jsme matrace navíc doplnili o podložku z viscoelastické pěny s nopkovou úpravou pro jemnou masáž těla a maximální odpočinek během spánku Moderním LED televizorem Nazouvací lžící, kartáčem na šaty a papírovými kapesníčky Hotelovým indexem, propagačními materiály a tiskovinami Minibarem s rozmanitými nealkoholickými a alkoholickými nápoji, přírodními regionálními mošty, pochutinami, kvalitním vínem a sektem Trezorem s možností uschování notebooku Bezdrátovým (Wifi) připojením k internetu (v celém areálu penzionu) Klimatizací (budova C) Mikrovlnnou troubou (budova C)

V areálu penzionu je možno využít:

Bezpečné parkování u vchodu penzionu (bez poplatku), které Vám zaručuje dokonalý přehled o dění v okolí Vašeho čtyřkolového miláčka Recepci penzionu, kde s Vámi rádi probereme Vaše případná přání, rádi Vám poradíme s přípravou Vašeho denního programu a nabídneme možnost zakoupení aktuálních turistických map okolí a propagačních materiálů Volně přístupný počítač s internetem v recepci penzionu Malý dětský koutek s hračkami a DVD s možností sledování pohádek Letní terasu v těsné blízkosti dětského hřiště se skluzavkou, houpačkami, pískovištěm, prolézačkami. (V případě příznivého počasí je zde možné i večeřet a snídat a mít pod kontrolou Vaše malé nezbedy) Hračky pro děti, dětský domeček, tréninková odrážedla JD Bug Billy pro přípravu udržení stability na jízdu na kole Zahradní lehátka a zahradní posezení pod velkým slunečníkem Úschovnu kol, kočárků nebo třeba i motorky v samostatné a bezpečně uzavřené garáži

Recepce

Otevírací doba recepce denně: 8.30 -10.00 hod a 15.00 -20.00 hod. Dále na tel.

Gastronomie

Místo, kde Vás ranní slunce přivítá a večerní červánky se s Vámi loučí. Místo plné světla a energie mezi kamennými zdmi. Část starého domu, které si původní majitelé na začátku minulého století zvolili pro přípravu jídla, místo, kde i my nyní pro Vás s láskou jídlo připravujeme. Naše kuchyně je trochu jiná. U nás nenaleznete nejnovější technologie a trendové postupy, ale úctu k surovinám a moravské tradici, úctu k receptům našich babiček a práci našich dědů. Dlouhodobě vyzkoušené a s láskou převedené do moderní podoby paní domu. Věříme, že zdravé jídlo může být zároveň i dobré. Vaříme s minimem mouky, nebo úplně bez ní, chuť dělá um kuchaře, osvědčené postupy a přírodní suroviny. Bylinky si pěstujeme přímo pod okny u staleté studny a skrápíme je její blahodárnou vodou. S radostí je používáme nejen k vaření, ale i při výrobě osvěžujících domácích limonád a čajů. Obklopuje nás úrodný kraj, kde s vděčností přijímat výpěstky místních farmářů a chovatelů je téměř povinností. Poradíme si s bezlepkovou, bezlaktozovou dietou. Připravíme jídlo i vegetariánům a veganům. I v těch nejparnějších dnech je tráva pokrytá jemnou rosou, ptáci Vás zpěvem oprovází ke snídani, ráno je zde nejhezčí částí dne. Čeká na Vás výborná káva, domácí chléb, s láskou upečná buchta jako od maminky, domácí paštika, pomazánky, vajíčka od slepic z okolí a med od včel pilně pracujících přímo kolem Vás. ... . a víno. Víno nás baví snad ještě více jak vaření: -). Vyzkoušeli jsme mnoho známých a i méně známých moravských vinařů. Vybrali jsme to, co nám samotným chutná a jsme připraveni s Vámi najít to nejlepší " víno i pro Vás. Máme též v nabídce rozmanitá bio vína a bio mošty vyráběná pouze přírodní cestou s dloholetou zkušeností. ... . a ať nezapomeneme na milovníky zlatavého moku, v nabídce máme nepasterovaná piva Bernard a nově i skvělé pivo Tesák z malého soukromého Hasičského pivovaru Bítov vyrobené výhradně z českých surovin - pivo plné chuti, více chmelené s pěknou hořkostí na konci. To vše si můžete vychutnat uprostřed zahrady plné slunce a klidu a jen tak bez povinností si posedět se sklenicí vína pod nebem plném hvězd. Vše děláme tak, jak to máme sami rádi. Snad ještě pár věcných informaci: Abychom mohli připravit vše tak, aby jste byli spokojeni, prosíme Vás o objednání snídaní a večeří již při rezervaci. Ano, může se stát, že ještě neznáte program Vašeho pobytu, nebo se nechcete časově vázat, máte bezlepkovou dietu nebo jiná dietní omezení, a nebo třeba jen nevíte jaké jídlo objednat Vašim dětem, rádi s Vámi pak vše zkonzultujeme při Vašem příjezdu v recepci penzionu. Restaurace penzionu je otevřena pouze pro ubytované hosty od 18.00 hodin. Na večeři Vás budeme očekávat od 18.00 - 19.00 hodin. V neděli, v den klidu, je naše večerní restaurace uzavřena. Neznamená to však, že si zde nemůžete dát skleničku vína, nebo dobrou kávu.

Okolí hotelu a Znojmo

Podyjí, jeden z nejpůvabnějších koutů Jižní Moravy, Vám poskytne mnoho možností k výletům za poznáním, historií, přírodou, vinařstvím, odpočinkem a relaxací. Do historického města Znojma, sousedního Rakouska nebo na Vranovská přehrada se pohodlně přepravíte pěšky, na kole i autem. V širším okolí najdete nejen mnoho cenných kulturních a technických památek, ale i řadu kouzelných hradů (Hardegg 6 km, Znojmo 10 km, Bítov 20 km), zámků (Vranov nad Dyjí 10 km, Jaroměřice na Rokytnou 35 km, Riegersburg 20 km, Uherčice 30 km, Jevišovice 30 km) a zřícenin (Nový Hrádek 3 km, Fernštejn 20 km, Cornštejn 15 km). Penzion leží přímo na cykloturistické trase Greenways Praha - Vídeň. V bezprostřední blízkosti penzionu můžete taktéž navázat na nesčetné množství turistických, cykloturistických a vinařských tras, které protínají celý Národní park Podyjí a pokračují přes hraniční přechod Čížov - Hardegg, popř. Hnanice - Mitterretzbach, do Národního parku Thayatal v sousedním Rakousku. Vinařské stezky se klikatí mezi vinicemi, nekonečnými poli a listnatými lesy a provedou Vás celým tímto nádherným vinařským krajem. Rádi Vám zapůjčíme kola a poradíme s přípravou individuálního turistického programu. Ideální podmínky pro koupání a rybolov Vám zajistí "Moravský Balaton" - Vranovská, Výrovická nebo Jevišovické přehrada. Od roku 2004 je ve Znojmě, v těsném sousedství s Louckého kláštera, otevřeno nové, velkoryse pojaté koupaliště. V Rakousku určitě mimo jiné stojí za návštěvu zámek vRiegersburg (patřící k nejkrásnějším v Rakousku), hrad v Hardeggu, vinařské a historicky cenné městečko Retz, termální lázně s aquaparkem v Laa n. D. Thaya a především hlavní město Rakouska, Vídeň.

Rezervovat ubytování v PENZION U HRÁDKU - Znojmo

Nejbližší ubytování ve Znojmě a okolí

Ubytování Znojmo

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah