HOTEL CLUB - Znojmo

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Příjemné ubytování v jedno až čtyřlůžkových pokojích, v malebné přírodě nedaleko Národního parku Podyjí nabízí Hotel Club ve Vranovské Vsi.

Hotel Club se nachází v malé obci Vranovská Ves, která je na trase Praha – Znojmo – Vídeň. Nedaleko hotelu je Národní park Podyjí či Vranovská přehrada. Hotel nabízí ubytování v jednolůžkových až čtyřlůžkových pokojích s vlastním příslušenstvím. Součástí hotelu je i lovecká restaurace, salonek Arco, kongresový sál nebo také krytý bazén a sauna.

HOTEL CLUB ubytování v hotelu

Hotel nabízí ubytování v jednolůžkových, dvoulůžkových, třílůžkových či čtyřlůžkových pokojích s vlastním příslušenstvím, telefonem, radiobudíkem a TV se satelitním příjmem. Na pokojích je možnost připojení k internetu (WiFi).

Recepce

recepce: 24,00 -00,00 hod. -nepřetržitě

Gastronomie

Součástí hotelu je i lovecká restaurace nabízející speciality ze srnčího, jeleního či kančího masa. Připravujeme i klasickou českou kuchyni. Každý den vaříme polední menu v hodnotě 75, - Kč.

Okolí hotelu a Znojmo

V blízkém okolí hotelu se nachazí Národní park Podyjí, Vranovská přehrada, město Znojmo plné středověkých památek či zámek Vranov nad Dyjí a Bítovský hrad. Z hotelu je 100 km do Vídně. K výletům láká i blízké město Brno, Lednice s krásným zámkem, Jaroměřice nad Rokytnou. 15 km od hotelu je Vranovská přehrada, která je ideálním místem k letní dovolené.

Rezervovat ubytování v HOTEL CLUB - Znojmo

Nejbližší ubytování ve Znojmě a okolí

Ubytování Znojmo

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah