PENZION SARTON - Lukov

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Lukov je malebná vesnička v centru Podyjí, na půli cesty mezi Znojmem a Vranovem nad Dyjí. Obklopuje ji krásná příroda, která díky hraničnímu pásu v období železné opony je jen nepatrně dotčena lidskou činností.

Penzion nabízí příjemné ubytování ve dvoulůžkových pokojích s možností přistýlky, kvalitní manželská postel z masivního dubu se zdravotní matrací zaručí klidný spánek. Každý z pokojů je vybaven kuchyňským koutem pro Vaše příležitostné vaření a samostatným sociálním zázemím. Pro naše nejmenší návštěvníky zde máme pískoviště, houpačky, prolézačky a hřiště pro míčové hry. Celý penzion je pokryt WIFI signálem. Parkování aut je zajištěno na vlastním pozemku, cyklisté si mohou svoje kola uschovat do uzamykatelných koláren. Prostorná a udržovaná zahrada s letní terasou a krytým altánem nabízí možnost posezení se sklenkou výborného vína z místní oblasti.

PENZION SARTON ubytování v pensionu

Penzion nabízí příjemné ubytování ve dvoulůžkových pokojích s možností přistýlky, kvalitní manželská postel z masivního dubu se zdravotní matrací zaručí klidný spánek. Každý z pokojů je vybaven kuchyňským koutem pro Vaše příležitostné vaření a samostatným sociálním zázemím. Pro naše nejmenší návštěvníky zde máme pískoviště, houpačky, prolézačky a hřiště pro míčové hry.

Gastronomie

Součástí každého pokoje je kuchyňský kout. Vybavení kuchyňky je následující: lednice, mikrovlnná trouba, varná konvice, vařič a veškeré kuchyňské nádobí.

Okolí pensionu a Lukov

Okolí je protkáno hustou sítí značených turistických cest pro pěší, cyklisty i jezdce na koních. Jižní Morava je po Praze nejnavštěvovanější oblastí České republiky.

Rezervovat ubytování v PENZION SARTON - Lukov

Nejbližší ubytování v Lukově a okolí

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah