ALTHANSKÝ HOSTINEC - Bezkov

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Althanský hostinec je rodinný pension s restaurací a kulturní památka, jež leží v blízkosti Národního parku Podyjí, na půli cesty mezi Znojmem a Vranovem nad Dyjí.

Althanský hostinec leží v blízkosti Národního parku Podyjí, na půli cesty mezi Znojmem a Vranovem nad Dyjí. Je výhodným výchozím bodem pro cykloturistiku v Podyjí a místem s pohodlným ubytováním a chutnou domácí kuchyní. V bezprostřední blízkosti penzionu můžete taktéž navázat na nesčetné množství turistických, cykloturistických a vinařských tras, které protínají celý Národní park Podyjí a pokračují přes hraniční přechod Čížov – Hardegg popř. Hnanice –Mitterretzbach do Národního parku Thayatal v sousedním Rakousku. Rádi Vám poradíme s přípravou individuálního turistického programu. Nabízíme možnost zakoupení aktuálních turistických map, vinařských předmětů a pohlednic okolí. V širším okolí nalezneme nejen mnoho cenných kulturní a technických památek, ale I řadu kouzelných hradů, zámků a zřícenin. Samozřejmostí je dětské hřiště se skluzavkou, houpačky, pískoviště, dětská kola, odrážedla a v restauraci penzionu malý dětský koutek. V restauraci penzionu je k dispozici dostatečný počet dětských židliček. Parkování je zajištěno na vlastním pozemku u vchodu penzionu (bez poplatku) po domluvě můžete zaparkovat i uvnitř oploceného objektu. Vaše kola nebo motorku je možné uschovat v samostatné, bezpečně uzavřené místnosti. Vaši bezpečnost během ubytování chrání protipožární bezpečnostní systém.

ALTHANSKÝ HOSTINEC ubytování v pensionu

Zařízené pokoje s výhledem do udržované zahrady, jsou vybaveny pohodlnými postelemi, vlastním sociálním zázemím, LCD televizorem) s digitálním vysíláním a bezdrátovým připojením k internetu (WiFi) v celém areálu penzionu. Rádi Vám zapůjčíme dětskou postýlku s peřinkami a povlečením, mikrovlnou troubu. Velká oplocená zahrada s pečlivou úpravou a letní terasou Vím umožní diskrétní nerušenou relaxaci, bezpečný pohyb malých dětí s možností sportovního vyžití.

Recepce

11:00 - 20:00

Gastronomie

Domácí prostředí s vesnickou atmosférou pro Vás dotváří i naše restaurace. Posedět můžete na letní terase se sklenicí vína a s nádherným výhledem do otevřené krajiny Národního parku Podyjí Vám, jak doufáme, jistě učaruje.

Okolí pensionu a Bezkov

Zámky Vranov nad Dyjí 10 km, Jaroměřice na Rokytnou 35Km, Riegersburg 20Km, Uherčice 30m, Jevišovice 30 Km Zříceniny Nový Hrádek 6 km, Fernštejn 20 Km, Cornštejn 15Km Hrady Hardegg 7 km, Znojmo 10km, Bítov 20 Km a jiné Ideální podmínky pro koupání a rybolov Vám zajistí Mašovický lom 5km, Vranovská, Výrovická nebo Jevišovická přehrada. Ve je Znojmě otevřené nové Koupaliště. V Rakousku určitě mimo jiné stojí za návštěvu Safaripark v Gänserndorfu, zámek v Riegersburgu patřící k nejkrásnějším v Rakousku, vinařské a historicky cenné městečko Retz, termální lázně s aguaparkem v Laa n. d. Thaya, ale především hlavní město Rakouska Vídeň.

Rezervovat ubytování v ALTHANSKÝ HOSTINEC - Bezkov

Nejbližší ubytování v Bezkově a okolí

Ubytování Bezkov

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah