PENZION NA VYHLÍDCE - Znojmo

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Pro Vaše víkendové pobyty nebo rodinnou rekreaci nabízíme vkusně zařízený penzion situovaný v samém centru Národního parku Podyjí.

Kvalitní a levné ubytování v NP Podyjí. Pokoje s vl. soc. zázemím. Vybavené kuchyňky pro Vaše vaření. Kolem penzionu je prostorná a udržovaná zahrada s krytým bazénem, pro chvíle oddechu nabízíme posezí pod altány. Možnost grilování. Pro děti hřiště s trampolínou, houpačky, šipky, stolní tenis a fotbal, pískoviště.

V našem penzionu Vám můžeme nabídnout ubytování ve dvou čtyřlůžkových pokojích a čtyřech dvoulůžkových. Každý pokoj má barevnou televizi, sprchový kout a toaletu. Pro Vaše vaření jsou k dispozici kompletně vybavené kuchyňky. Pokud Vás nebudou lákat jiné zajímavosti znojemského regionu, můžete posedět a relaxovat na udržované zahradě, nebo si zaplavat v bazénu. Pro úschovu kol máme uzamykatelné kolárny a osvětlené parkoviště přímo před objektem.

PENZION NA VYHLÍDCE ubytování v pensionu

V našem penzionu Vám můžeme nabídnout ubytování ve dvou čtyřlůžkových pokojích a čtyřech dvoulůžkových. Každý pokoj má barevnou televizi, sprchový kout a toaletu. Pro Vaše vaření jsou k dispozici kompletně vybavené kuchyňky.

Gastronomie

Pro soukromé vaření hostů jsou k dispozii plně vybavené kuchyňky.

Okolí pensionu a Znojmo

Klidné prostředí na okraji malé obce. Ideální výchozí bod pro cyklo a pěší turistiku.

Rezervovat ubytování v PENZION NA VYHLÍDCE - Znojmo

Nejbližší ubytování ve Znojmě a okolí

Ubytování Znojmo

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah