PENZION KORMORÁN - Vranov nad Dyjí

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Penzion je situovaný ve Vranově nad Dyjí, uprostřed zeleně Národního parku na břehu řeky Dyje. Ubytování je včetně snídaně, s možností polopenze.

Penzion Kormorán je situovaný ve Vranově nad Dyjí, uprostřed zeleně Národního parku na břehu řeky Dyje. Ubytování je včetně snídaně, s možností polopenze. Uzavřený areál obklopují velké travnaté plochy, vhodné pro aktivní i pasivní odpočinek, grilování nebo různé sportovní aktivity. V areálu penzionu je velké parkoviště a možnost úschovy kol a zapůjčení elektrokol. Ubytování je vhodné pro páry, rodiny i větší skupiny.

PENZION KORMORÁN ubytování v pensionu

Penzion má kapacitu 42 lůžek a nabízí ubytování ve dvou, tří a čtyřlůžkových pokojích a apartmánu s kapacitou 5 lůžek. Všechny pokoje jsou vybavené vlastním sociálním zařízením, lednicí, rychlovarnou konvicí, televizí nebo rádiem.

Gastronomie

Součástí objektu je pizzerie.

Okolí pensionu a Vranov nad Dyjí

Region jižní Morava nabízí v našem blízkém okolí mnoho turistických lákadel jako Vranovská přehrada, pohraniční hrady a zámky (např. Vranovský zámek, Bítov, Hardegg, Uherčice…), Znojemskou vinařskou oblast nebo Národní park Podyjí.

Rezervovat ubytování v PENZION KORMORÁN - Vranov nad Dyjí

Nejbližší ubytování ve Vranově nad Dyjí a okolí

Ubytování Vranov nad Dyjí

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah