BABY MLÝN KAROLÍNKA - Vranov nad Dyjí

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Baby Mlýn Karolínka je nově zrekonstruovaný bývalý vodní mlýn idealní pro rodiny s dětmi. V malebném prostředí si vychutnáte spousty klidu a pohody.

Jsme malé ubytovací zařízení, uzavřené pro veřejnost a je tedy plně k dispozici pouze vám. Opět se jedná o uzavřený objekt kvůli bezpečnosti vašich dětiček a nejsme přístupní veřejnosti restaurací či kavárnou, které jsou tedy určeny jen pro naše hosty v ubytování.

Ubytujte se v romantickém mlýně s neobyčejnou atmosférou a s přátelskou srdečností, kde najdete vy i vaše děti místo, kde se pobavíte a zároveň si odpočinete. Nově jsme pro vás zrekonstruovali bývalý vodní mlýn. Mlýn se nachází 5m od Babyhotelku Karolínka, v přímém pohledu na romantické zákoutí meandrů řeky Dyje a Vranovského zámku. V areálu mlýna na vás čeká již v tuto chvíli vyhřívaný slaný bazének, venkovní herní domeček pro děti, či hernička pro ty nejmenší. Jedná se o význmanou kulturní památku a veškerá rekonstrukce byla tedy pečlivě provedena tak, aby na vás při vstupu dýchala i nadále atmosféra jedinečnosti této památky. V areálá je pro vás přichystáno wellness, sauna, ale i slaný bazének, či herní sestavy pro děti.

Check-in je v den příjezdu od 14,00 hod (v červenci a srpnu od 15,00 hod.) do 18,30 hod. Check-out v den odjezdu je do 10,00 hod. Možnost příplatku za posunutí check - out je 500, -Kč/pokoj v případě, že je to v daný den kapacitně možné. Recepce pro Babymlýn se nachází v objektu na adrese Mlýnská 57, Vranov nad Dyjí 671 03. jedná se o nově zrekonstruované zařízení zaměřené pro rodiny s dětmi všechny pokoje jsou vybaveny vlastní kuchyňkou s lednicí v ceně je zahrnuta snídane Užijte opalování na dece a koupání ve slaném bazénku, který je však přístupný přímo i z venku a je vyhřívaný. Tento objekt je v létě plně klimatizován. Jelikož se jedná o kulturní památku, ne vše se mohlo přizpůsobit nehlídaném skotačení těch nejmenších, kdy při venkovním pohybu těch nejmenších je vhodný dozor rodičů. (zídky, zahradní domeček se schůdky). Přesto je areál bezpečně uzavřen a přístup je pouze na čipy našich hostů a to u všech přístupu a dveří.

BABY MLÝN KAROLÍNKA ubytování v hotelu

Všechny pokoje jsou vybaveny moderním sociálním zařízením s vanou či sprchovací zástěnou, V pokojích jakož i v celém areálu je poskytováno internetové připojení zdarma. Všechny další potřeby, jako např. dětská vanička se dá do pokojů, na základě předešlé domluvy, dodat.

Všechny pokoje jsou situovány do klidné části s výhledem na údolí řeky Dyje, nad níž se honosí Vranovský zámek. Krásného výhledu můžete užívat na terasách, popř. dvorku, který je obestavěný a nemusíte se obávat, že vám dítě vyběhne pod kola aut.

Gastronomie

Součástí objektu je restaurace s kavárnou.

Rezervovat ubytování v BABY MLÝN KAROLÍNKA - Vranov nad Dyjí

Nejbližší ubytování ve Vranově nad Dyjí a okolí

Ubytování Vranov nad Dyjí

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah