PENZION APARTMÁNY U ZÁMKU - Vranov nad Dyjí

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Penzion Apartmán U Zámku - exkluzivní ubytování v Podyjí, Vranov nad Dyjí, nedaleko Vranovská přehrada a město Znojmo.

Barokní dům, dnes nově zrekonstruovaný na penzion, se nachází v těsném sousedství Státního zámku Vranov nad Dyjí v Národním parku Podyjí. Rekonstrukce domu získala ocenění v anketě Dobrý skutek pro Podyjí, pořádanou správou Národního parku Podyjí, za zdařilou úpravu stavby respektující kulturní hodnoty domu.

Penzion nabízí exkluzivní ubytování v klidném prostředí krás zámeckého lesoparku, v apartmánech s obytnou plochou až 50 m2 a s výhledem na zámek Vranov nad Dyjí.

Každý z apartmánů je zařízen v jiném stylu a je vybaven historickým nábytkem, kuchyňkou a hygienickým zázemím. V dobově rekonstruovaném interiéru objektu zůstaly zachovány i původní klenby. Hostům je k dispozici bazén s mořskou vodou, zahrada a letní kuchyně s grilem. Pro cyklisty je připravena úschovna kol a informační materiály o cyklistických stezkách - zdarma.

Apartmány & . 34; U Zámku& . 34; mají svá parkovací místa. Bezdrátový internet (WIFI) na pokoji.

Do nabídky připojených služeb zahrnujeme např. zajištění ochutnávky moravských vín v samotném sklepení Vranovského zámku, dále denní či noční vyhlídkové plavby po Vranovské přehradě, rovněž s možností ochutnávky vín, nebo doporučení zajímavých lokalit v okolí penzionu. Bude nejlépe, když se sami osobně přesvědčíte, že kvalita ubytování, včetně nabízených služeb, řadí náš nevšední penzion mezi velmi atraktivní, a přitom cenově víc než přijatelné ubytování ve Vranově nad Dyjí.

Pokud se snad rozhodnete strávit pár dní v historickém a krásném městě Znojmě, pak vás velmi rádi uvítáme v našem Penzionu U Mikuláše, v tichém a kouzelném Starém městě znojemském.

Cyklostezky a turistické stezky krajem Vranovska a Znojemska vedou přímo kolem obou našich penzionů.

PENZION APARTMÁNY U ZÁMKU ubytování v pensionu

Apartmán „U Hraběnky Felicity“

Apartmán v podkroví s výhledem na zámek a do údolí NP Podyjí s posezením, kuchyňkou, ložnicí, klasickým nábytkem, dřevěnými podlahami. Satelitní programy, TV, připojení Wi-Fi zdarma. Kapacita je 4 lůžka.

Apartmán „U Tety Milli“

Apartmán v prvním patře s výhledem na zámek a do údolí NP Podyjí s posezením, kuchyňkou, ložnicí, historickým nábytkem, dřevěnými / parketovými podlahami. Satelitní programy, TV, připojení WIFI zdarma. Kapacita je 1 manželská postel, 2 lůžka, možnost 1 přistýlky.

Apartmán „U Strýce Rolfa“

Apartmán s výhledem do údolí NP Podyjí s posezením, kuchyňkou, ložnicí, historickým nábytkem, dřevěnými / parketovými podlahami, dlažbou. Satelitní programy, TV, připojení WIFI zdarma. Kapacita je 1 manželská postel, 2 lůžka, možnost 1 přistýlky.

APARTMÁN SE ZÁMECKOU VANOU

Apartmán se samostatným vchodem, kuchyňkou, koupelnou a toaletou. Kapacita: 1 manželské lůžko + 1 přistýlka / plnohodnotné lůžko/.

Výhled do zahrady a zámek Vranov.

Rezervovat ubytování v PENZION APARTMÁNY U ZÁMKU - Vranov nad Dyjí

Nejbližší ubytování ve Vranově nad Dyjí a okolí

Ubytování Vranov nad Dyjí

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah