PENZION JELEN VRANOV NAD DYJÍ

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Máme pro Vás připraveno komfortní ubytování v apartmánech s výhledem na zámek Vranov nad Dyjí i výbornou výchozí polohu pro Vaše výlety za jedinečnou přírodou NP Podyjí – Thayatal a zajímavými místy v okolí Vranova. Na dosah je i Vranovská přehrada. Ubytování přátelské k dětem doplňuje prostorná zahrada a komorní rodinná atmosféra.
Vranov nad Dyjí i Penzion mají co nabídnout v každém ročním období. Na jaře a na podzim je tu pro Vás pohodový relax i nostalgická romantika, v létě příjemná rodinná dovolená s dětmi, v zimě klid a nádherná zimní příroda.

Komfortně vybavená studia a apartmány našeho penzionu jsou situována v třípodlažní stylové vile obklopené prostornou zahradou. Už samotný název ulice - Zámecká - dává tušit, že Státní zámek Vranov nad Dyjí tu opravdu nebudete muset dlouho hledat. Uvidíte ho přímo z oken Vašeho pokoje nebo ze zahrady penzionu. Daleko není ani Národní park Podyjí, ani Vranovská přehrada. Vše lehce dosažitelné pohodlnou chůzí a příjemnou procházkou. Podívejte se na náš letecký snímek: Oblast vymezuje Vranovská přehrada v horní části snímku a řeka Dyje opouštějící Vranov na hranicích NP Podyjí vpravo dole Vlevo pod obloukem toku Dyje najdete v zelené ploše lesů i zámek Vranov. Červenou tečkou je označena poloha našeho penzionu.

Ubytování s různým dispozičním řešením Vám dává možnost vybrat si právě takový prostor, jaký Vašim představám a potřebám nejlépe vyhovuje. Ve většině pokojů můžeme navíc doplnit počet lůžek umístěním pohodlného rozkládacího křesla s lamelovým roštěm jako přistýlky (plocha 80×195 cm).

PENZION JELEN VRANOV NAD DYJÍ ubytování v pensionu

Přízemí
      Studio č. 1
      studio s výborným poměrem cena / kvalita
      celková plocha 19 m2, 2 lůžka umístěna odděleně (twin bed), výhled na areál penzionu
      Studio č. 2 a 3
      příjemná studia s okny na jih a bezprostředním kontaktem s okolní zahradou
      celková plocha 21 m2, 2 lůžka umístěna vedle sebe (double bed), výhled do zahrady
      Studio č. 4
      prostorné studio s okny na jih, kde určitě zapomenete na každodenní starosti
      celková plocha 31 m2, 2 lůžka umístěna vedle sebe (double bed), výhled do zahrady
1. patro
      Apartmá Art Deco
      apartmá, které Vás vrátí o 80 let zpět
      celková plocha 47 m2 + balkon 4 m2, stylové zařízení původním nábytkem a doplňky z 20. - 30. let minulého století. Vstupní chodba se samostatnými vchody do 2 pokojů, koupelny s WC a na balkon. Dvoulůžková ložnice s okny na jih a částečným výhledem na Vranovský zámek. Obývací pokoj s kuchyňským a jídelním koutem. Pro rodinné pobyty lze pohovku využít jako 1 lůžko nebo rozložit. Okna jsou orientována směrem východním, severním a západním, výhled do zahrady. Maximální obsazenost apartmá 3 osoby – možno doplnit přistýlkou.
      Zámecké apartmá
      jako na zámku se budete cítit v obývacím pokoji s originální štukovou výzdobou, kachlovými kamny a původním stylovým nábytkem
      celková plocha 67 m2 + balkon 6 m2, obytná hala propojená s kuchyní/jídelnou, okno na sever s výhledem na areál penzionu. Samostatné vchody do 2 pokojů a koupelny s WC. Dvoulůžková ložnice s původním dobovým nábytkem z 20. let minulého století, obývací pokoj s balkonem, oba pokoje s okny jižním směrem s částečným výhledem na zámek Vranov. Pro rodinné pobyty může být doplněn další malý pokoj s 1 lůžkem. Maximální obsazenost apartmá 3 osoby – možno doplnit přistýlkou. /li>
2. patro (podkroví)
      Apartmá Nostalgie
      pohled z oken apartmá na Vranovský zámek Vám přinese i trochu nostalgického zamyšlení
      celková plocha 43 m2, obytná hala/jídelna s kuchyňským koutem, okna východním směrem s panoramatickým výhledem na lesy lemující Vranov. Z haly samostatné vchody do 2 pokojů a koupelny s WC. Dvoulůžková ložnice se stylovým zařízením. Okna, orientovaná jižně, mají přímý výhled na Vranovský zámek. Malý pokoj je možné využít jako pracovnu, šatnu nebo ložnici s 1 lůžkem. Maximální obsazenost apartmá 3 osoby – možno doplnit přistýlkou.
      Apartmá Retro
      místo, kde se zastavil čas. Vranovský zámek a městečko pod ním budete mít jako na dlani
      celková plocha 57 m2, vstupní chodba s kuchyňským koutem, vstup do koupelny s WC, samostatné vchody do 2 pokojů: dvoulůžková ložnice a pokoj s jídelním koutem a stylovým zařízením, který lze pro rodinné pobyty využít k ubytování dalších 2 osob, Oba pokoje mají okna na jižní stranu a panoramatický výhled na zámek Vranov. Maximální obsazenost apartmá 4 osoby – možno doplnit přistýlkou.
      Studio č. 9
      studio pod střechou pro Vás, kdo máte rádi klid a naprosté soukromí
      celková plocha 21 m2, 2 lůžka umístěné vedle sebe, (double bed) střešní okna orientována západním směrem s výhledem do zahrady, další střešní okno na sever s výhledem na areál penzionu.

Rezervovat ubytování v PENZION JELEN VRANOV NAD DYJÍ

Nejbližší ubytování ve Vranově nad Dyjí a okolí

Ubytování Vranov nad Dyjí

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah