APARTMÁN MODRÝ DŮM - Vranov nad Dyjí

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o privatu

Popis ubytování

Modrý dům se nachází přímo v srdci Vranova nad Dyjí, 60 metrů od náměstí s výhledem na řeku Dyji. V blízkosti se nachází pět restaurací, zdravotní středisko, lékárna, kavárna s cukrárnou a informační centrum. K přehradě s přírodním koupáním, nebo na zámek je to jen 10-15 minut pěšky. Dům byl postaven v roce 1842 kde díky své stavbě nabízí velmi příjemné klima v horkých letních měsících.
Apartmán Modrý dům patří k větším apartmánům než je obvyklé s kompletně vybavenou kuchyňí s jídelní částí, soukromou koupelnou. K zázemí také patří prostorná terasa s posezením.

APARTMÁN MODRÝ DŮM ubytování na privatu

Prostorný čtyřlůžkový apartmán nabízí ubytování od 1 do 4 osob. Flexibilní možnost lůžek na výběr 2× manželská postel nebo 1× manželská postel a 1× jednolůžko. Dvě křesla se stolkem. Skříň a komoda pro oblečení. Wifi je dostupné v celém ubytování s bezproblémovým silným signálem. Velkoplošná TV s českými i zahraničnímy digitálními programy s možnosti týdenního zpětného přehrávání. Kuchyně s jídelním stolem pro 4 - trouba, varná deska, mikrovlnku, ledničku s mrazákem, myčka, rychlovarná konvice a toustovač. Součastí apartmánu je prostorná terasa v zadní části domu s možností posezení. Koupelna s WC.

Recepce

V našem zařízení není recepce, ale jsme pro Vás nepřetržitě k dispozici na tel. / email/ WhatsApp nebo osobně. Pro maximální komfort při příjezdu od 14 hodin operujeme samostaným příchodem a odchodem - self-service check-in a check-out / instrukce zasíláme po rezervaci.

Gastronomie

Apartmán nabízí ubytování pouze bez stravy s využitím kompletně vybavenou kuchyní. Také Vám můžeme zajistit snídaně od 85, -Kč v našem přátelském zařízení / restaurace do 50 metrů s možností výhodného menu, polopenze nebo kompletního stravování.

Okolí privatu a Vranov nad Dyjí

Patříme k velmi oblíbené lokalitě pochválené hosty s výbornou dostupností 5 restaurací, baru, obchodů, zdravotního střediska, lékarny a turistických informací. Jsme branou do chráněného Národního parku Podyjí s navazující rakouskou stranou Nationalpark Thayatal s mimořádnými scenériemi, tvořenými pestrou mozaikou skalních amfiteátrů a srázných stěn, meandry, rozsáhlými suťovými poli a těžko prostupnými stržemi, ale i nivními loukami podél Dyje a prosluněnými lesostepmi s pestrými koberci teplomilných rostlin. Top lokality: zámek Vranov nad Dyjí, hrad Bítov, zámek Uherčice, zřícenina hradu Nový Hrádek u Lukova, zřícenina hradu Cornštejn. Vranovská přehrada - super koupání díky své hloubce si udržuje výbornou kvalitu vody, lodní doprava na hrad Bítov.

Rezervovat ubytování v APARTMÁN MODRÝ DŮM - Vranov nad Dyjí

Nejbližší ubytování ve Vranově nad Dyjí a okolí

Ubytování Vranov nad Dyjí

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah