PENZION ŠERHANT - Český Krumlov

Více o pensionu

Popis ubytování

​Penzion Šerhant se nachází 10 km od středu Českého Krumlova. Díky své poloze, nadmořské výšce (864 m. n. m.) a obklopení zelení, je vyhledáván pro klid a soukromí. Upřednostňujeme klid pro naše hosty. Většina zde odpočívá a dlouho spí. Pro zde nejsou vítáni domácí mazlíčci. Děti od 10 let věku, na samostaném lůžku.

Hostům zajišťujeme pobyt v krásné přírodě s maximálním soukromím. Je zde klid, v noci tma a svítí jen hvězdy. Každý pokoj má předsíň, koupelnu se sprchou a WC. K odpočinku je možné využít pozemek penzionu, bazén, ohniště v zahradě i posezení ve dvoře. Vybavená snídaňová místnost umožňuje hostům vlastní přípravu snídaně. Doporučuji si před příjezdem zakoupit potraviny na přípravu snídaně.

PENZION ŠERHANT ubytování v pensionu

Apartmán (dvoupatrový) : 1. patro: předsíň, ložnice s manželskou postelí se vstupem na velkou terasu, ložnice pro 1 osobu s koupelnou: pro obě ložnice, kuchyňka, schodiště do 2. patra. 2. patro: Zde se nachází předsíň, koupelna, ložnice pro 2 osoby - oddělené postele.

Okolí pensionu a Český Krumlov

Město a okolí máte možnost poznávat různými způsoby, ať už si zvolíte chůzi, jízdu na kole nebo splav po Vltavě na raftu či kánoi. Nejnavštěvovanějším místem ve městě je určitě hrad a zámek, který je zapsán v seznamu UNESCO a je druhým největším komplexem v Česku. Kromě zámku si můžete prohlédnout i mnohé církevní památky jako například kostel sv. Víta, kapli sv. Martina, kapli na Křížové hoře i synagogu nebo židovský hřbitov. Pokud chcete uniknout městu naplánujte si například výlet k rozhledně Kleť a krásný výhled se Vám naskytne i ze Stezky korunami stromů u Lipna nad Vltavou. Tato oblast přeje i milovníkům aktivní dovolené, samozřejmostí jsou cyklistické a inline trasy, tenis, squash, bowling, ale i lanový park nebo bobová dráha. Pokud Vám v létě nepostačí bazén u penzionu nebo Lipenská přehrada, můžete si užít vodu a atrakce v Aquaworld Lipno.

Rezervovat ubytování v PENZION ŠERHANT - Český Krumlov

Nejbližší ubytování v Českém Krumlově a okolí

Ubytování Český Krumlov

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah