CHALUPA SPOLÍ - Přídolí

Více o chalupě

Popis ubytování

Chalupa Spolí nabízí stylové ubytování v blízkosti Českého Krumlova.

​Chalupa Spolí se nachází 5 km od Českého Krumlova a poskytuje celoroční ubytování až pro 6 osob. Využít lze také venkovní posezení na zahradě, ohniště. Parkování přímo u chalupy. U  chalupy majitelé chovají  koně, psy, kočky, ovce, kozy,   husy, krůty, slepice - krmení zakázáno. Ubytování s domácím mazlíčkem možné.  

CHALUPA SPOLÍ ubytování v chalupě

​V chalupě se nachází obytná kuchyň se stylovým vybavením (sporák na tuhá paliva, el. vařič, lednička, rychlovarná konvice, mikrovlnná trouba, nádobí, utěrky),   2 ložnice – jedna velká obytná ložnice se čtyřmi lůžky a jedna malá s dvoulůžkem (ložní prádlo),   krbová místnost, hala s kachlovými kamny,   koupelna se sprchou a WC (ručníky),   topení na tuhá paliva.  

Gastronomie

Stravování vlastní. Obchod 3 km, restaurace 5 km.  

Okolí chalupy a Přídolí

Doporučené výlety do okolí: Český Krumlov (UNESCO), klášter Zlatá Koruna,   České Budějovice, Hluboká nad Vltavou (zámek), Ohrada (zámek a ZOO) Rožmberk, Vyšší Brod, rozhledna Kleť.   Návštěva CHKO Novohradské hory - Žofínský prales, Terčino údolí,   Vodní nádrž Lipno 27km.   Půjčovna kol, lodí a tenisové kurty 5km, squash, bowling 5km, golfové hřiště 8km. Turistika a cykloturistika v jižních Čechách.

Rezervovat ubytování v CHALUPA SPOLÍ - Přídolí

Nejbližší ubytování v Přídolí a okolí

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah