PENZION V SUCHU - Český Krumlov

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Penzion V Suchu je umístěn na okraji historického centra Českého Krumlova na břehu řeky Vltavy. V objektu je zachováno mnoho původních prvků, které penzionu dávají jedinečnou atmosféru a ducha.

Umístění penzionu 10 minut pěší chůze od historického centra – náměstí a zámku Vám umožní velmi snadnou dostupnost za všemi krásami Českého Krumlova.

Parkování je zajištěno přímo v areálu penzionu na vlastním parkovišti a je zdarma.

Penzion nabízí levné ubytování v Českém Krumlově a je nekuřácký. Stojí přímo na břehu řeky Vltavy, od které ho odděluje pouze místní komunikace. Na řeku je krásný výhled z oken pokojů a z prostorné terasy před penzionem.

Snídaně jsou podávány formou bufetu ve společné místnosti nebo na terase před penzionem v čase od 8:00 - 9:00 hod.

PENZION V SUCHU ubytování v pensionu

Penzion má čtyři originální pokoje, které jsou vybaveny stylovým dřevěným nábytkem. Pokoje mají vlastní sociální zařízení – WC a sprchový kout. V každém pokoji je TV, minibar, rychlovarná konvice a set na přípravu kávy a čaje. Dále fén a WiFi připojení, které je zdarma.

Snídaně jsou podávány formou bufetu ve společné místnosti nebo na terase před penzionem.

Postele jsou velmi prostorné, komfortní a bytelné. Na třech pokojích jsou manželské postele, jeden pokoj má lůžka oddělená.

Ceny pokojů za 1 noc jsou uvedeny včetně snídaně, parkování, WiFi připojení, daní a všech poplatků.

Snídaně se podávají od 8:00 do 9:00 hod. V den odjezdu je třeba opustit pokoj 8:00 do 10:00 hod. Příjezd je možný od 16 hod. nebo po telefonické domluvě.

Recepce

V den odjezdu je třeba opustit pokoj do 10:00 hod. Příjezd je možný od 16:00 hod. Jeden den před příjezdem bude odeslán na e-mail uvedený v objednávce číselný kód k trezoru, ve kterém naleznete klíče od pokoje. Podrobnější informace naleznete na pokoji.

Gastronomie

Ceny pokojů za 1 noc jsou uvedeny včetně snídaně.

Snídaně se podávají od 8:00 do 9:00 hod.

Okolí pensionu a Český Krumlov

Penzion V Suchu Český Krumlov nabízí víc...

Penzion V Suchu Vám kromě ubytování v Českém Krumlově doporučuje řadu dalších možnosti, jak si můžete zpříjemnit pobyt v Českém Krumlově. Na Vaši navštěvu čeká řada turistických zajímavostí města Český Krumlov i okolí. Nevynechte prosím zejména tato místa:

státní hrad, zámek Český Krumlov, klášter Zlatá Koruna, klášter Vyšší Brod, hrad Rožmberk nad Vltavou, národní park Šumava, hora Kleť, CHKO Blanský les a dále vybírejte z bohaté nabídky všech možností...

Rezervovat ubytování v PENZION V SUCHU - Český Krumlov

Nejbližší ubytování v Českém Krumlově a okolí

Ubytování Český Krumlov

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah