PENZION RECHLE - Český Krumlov

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

​Penzion Rechle se nachází v Českém Krumlově na břehu řeky Vltavy, jen 10 minut chůze od historického centra. Nabízíme ubytování, které uspokojí široké spektrum hostů- ať už rodiny s dětmi včetně domácích mazlíčků, firemní či soukromé akce. V nedalekém okolí naleznete sportovní vyžití jak v létě, tak v zimě. Vaše soukromí a pohodlí jsou pro nás stěžejní, proto je proces ubytování v našem penzionu samoobslužný a Vy tak můžete přijet podle Vašich časových možností.
Pokud uvažujete o aktivní či relaxační dovolené, v obou případech jsme jednoznačná volba. I při pořádání firemních akcí jako jsou školení, konference, teambuilding apod. - jsme ideálním místem. Jestliže máte zájem o realizaci školení v našem penzionu, jsme schopni připravit školící místnost s kapacitou až 15 osob. U penzionu můžete využít předzahrádky s posezením, s dosahem Wi-Fi, a po předchozí domluvě také venkovní vířivku. Parkoviště je přímo součástí objektu a je střežené kamerovým systémem.

PENZION RECHLE ubytování v pensionu

Nabízíme ubytování v 8 nadstandardně vybavených pokojích, v každém z nich je k dispozici vlastní koupelna se sprchovým koutem, televize, lednice a Wi-Fi zdarma. Dva pokoje (studia) jsou vybavena malou kuchyňkou. V blízkém okolí najdete také autobusovou zastávku (přímo u penzionu), půjčovnu lodí a sportovního vybavení, opravnu a prodejnu jízdních kol, samoobsluhu, restaurace či dětské hřiště.

Gastronomie

Penzion nabízí k pobytu snídaně, které jsou podávány od 8 do 10 hodin.

Okolí pensionu a Český Krumlov

V dostupnosti necelých 5 minut pěšky od penzionu Rechle najdete několik restaurací a obchodů s potravinami. Historické centrum Českého Krumlova je v docházkové vzdálenosti 10 minut od penzionu. Ať už si chcete dopřát gastronomický zážitek, jste milovníkem památek nebo hledáte bujarý noční život. V případě, že potřebujete cestovat i mimo město jistě oceníte autobusovou zastávku, která je hned před penzionem.
Poloha našeho penzionu Rechle je zcela jistě jedním z jeho největších benefitů. Penzion je situován na břehu Vltavy u nejdelšího jezu v Českém Krumlově, který rozděluje Vltavu na vodu pstruhovou směrem do centra a vodu mimo pstruhovou směrem z centra. Tuto informaci ocení především rybáři. Okolí je rájem také pro vodáky- půjčovna lodí, raftů, kajaků, atd. se nachází 20 metrů od penzionu. Veškeré vybavení je možné si u nás i uskladnit. V obci Větřní můžete navštívit plavecký bazén se saunou. Velmi oblíbená destinace nejen ke koupání je vodní nádrž Lipno, která je vzdálená cca 15min autem

Rezervovat ubytování v PENZION RECHLE - Český Krumlov

Nejbližší ubytování v Českém Krumlově a okolí

Ubytování Český Krumlov

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah