VINICKÝ DVŮR - Omlenice

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Vinický dvůr s wellness ve stylové usedlosti na polosamotě nabízí domácí kuchyni a komfortní ubytování. Šumava je místem nádherné přírody a mnoha památek i zajímavostí, která stojí za to shlédnout.

Příjemné zázemí pro pobyt na venkově Místo četných přírodních zajímavostí a kulturních památek Apartmá i pokoje Pobyty po celý rok Kuchyňky v apartmá pro venkovskou pohodu. Nebo bohatá snídaně v naší stylové světnici.

Vinický dvůr s wellness ve stylové usedlosti na polosamotě nabízí domácí kuchyni a komfortní ubytování. Šumava je místem nádherné přírody a mnoha památek i zajímavostí, která stojí za to shlédnout

Příjemné zázemí rodinám či skupinám turistů a kolařů. Možnost poznávání četných přírodních zajímavostí a kulturních památek. Apartmá, studia, dvou a třílůžkový pokoj. Ubytování funguje celoročně. Možnost objednání snídaní.

Našim hostům můžeme zapůjčit kvalitní horská elektrokola. Trasy vhodné pro náročné i méně zkušené cyklisty – cyklotrasy, nefrekventované silničky i kvalitní lesní cesty. V dosahu Český Krumlov, Lipensko, hrad Rožmberk, Kláštery V. Brod a Zl. Koruna, Novohradské hory... . K dispozici uzamykatelná kolárna. Vířivka 1 - 5 osob. Sauna bylinková, solná a finská Pobytové balíčky - darujte sobě či blízkým

VINICKÝ DVŮR ubytování v pensionu

Apartmá & . 34; Na bráně& . 34; Obytná místnost s kuchyňským koutem, ložnice a koupelna s WC. Kuchyňka apartmá je plně vybavena - chladnička, rychlovarná konvice, mikrovlná trouba, el. vařič, nádobí... V ložnici jsou 4 lůžka, v obytné místnosti je možná 1 přistýlka. Vytápění je centrální.

Studio & . 34; Kočičí& . 34;

Netradiční velký pokoj, vlastní koupelna s WC. Pokoj je vybaven malou kuchyňkou. Jsou zde 3 lůžka. Dětská postýlka je možná. Vytápění je centrální. Pokoj má samostatný vstup a předsíňku.

Pokoj & . 34; Mateřídouška& . 34;

Pokoj se třemi lůžky a vlastní koupelnou s WC. Vytápění je centrální.

Pokoj & . 34; Ořešák& . 34;

Pokoj se třemi lůžky a vlastní koupelnou s WC. Vytápění je centrální.

Apartmá & . 34; Vejminek& . 34;

Obytná místnost s kuchyňským koutem, 2 ložnice a koupelna s WC. Kuchyňka apartmá je plně vybavena - chladnička, rychlovarná konvice, mikrovlnná trouba, el. vařič, nádobí... . Každá ložnice má dvě lůžka. Vytápění je centrální.

Studio & . 34; Kovárna& . 34;

Velký netradiční pokoj s vlastním vstupem, s kuchyňským koutem, vlastním soc. zařízením. Kuchyňka je plně vybavena - chladnička, rychlovarná konvice, mikrovlnná trouba, el. vařič, nádobí... . Vytápění je centrální.

Recepce

8 -20 hod.

Gastronomie

Snídaně

Snídaně podáváme v původní světnici historické části usedlosti, kde vám nabídneme výběr z mnoha možností - šunky, sýry, pomazánky, zelenina, vejce, cereálie, jogurty, pečivo, chléb, často i místní produkty jako marmelády, med a ovoce ze sadu, či čerstvý domácí koláč.

Samoobslužná & . 34; komůrka& . 34; Pro ubytované je k dispozici 24 hodin denně našesamoobslužná & . 34; komůrka& . 34; , kde naleznete alko i nealko nápoje, slané isladké dobrůtky, zmrzliny a pro případ & . 34; nouze& . 34; i mražené polotovarynapř. kynuté ovocné knedlíky nebo pizzu, kterou si zde můžete i upéci. Taktéžsi sem můžete kdykoliv zajít připravit si různé druhy Nespressa a čoko nápojů.

Okolí pensionu a Omlenice

Vinický dvůr se nachází v lesnaté krajině Šumavy - Českokrumlovské vrchoviny na území přírodního parku Poluška. Situován je na polosamotě v nadmořské výšce 720m.

Blízké okolí je lesnaté loukami a s pastvinami, s minimálním osídlením a bez průmyslových objektů.

Rezervovat ubytování v VINICKÝ DVŮR - Omlenice

Nejbližší ubytování v Omlenici a okolí

Ubytování Omlenice

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah