SPORTHOTEL ZÁTOŇ - Český Krumlov

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Moderní rodinný Wellness Sporthotel Zátoň, situovaný uprostřed kouzelné šumavské přírody, nabízí ubytování ve 36 pokojích s celkem 85 lůžky. Sporthotel Zátoň se nachází mezi slavnými historickými městy Český Krumlov (vzdálenost cca 10km) a Rožmberk nad Vltavou. Leží v údolí řeky Vltavy a Hraničního potoka. Součástí hotelu je šestihektarová louka. Okolní souvislé lesy a louky vybízejí k romantickým výletům a procházkám. Historická a kulturní centra jihu Čech jsou v ideálním dosahu hotelu.

Sporthotel Zátoň disponuje 36 pokoji s celkovou kapacitou 85 lůžek. Všechny pokoje mají vlastní sociální zařízení, TV satelit a telefon. Pokoje jsou rozděleny do čtyř kategorií, všechny ve čtyřhvězdičkové kvalitě. Dvoulůžkové pokoje, komfortní dvoulůžkové pokoje s možností přistýlky, apartmány s možností přistýlky a velké rodinné apartmány. Některé z apartmánů mají vlastní balkon. Pokoje se nacházejí ve dvou patrech. Do prvního patra jede výtah. Ubytovaní hosté mají přístup z pokojů odděleným schodištěm přímo do hotelového wellness centra, beauty centra a k venkovnímu bazénu. Pokoje v prvním patře mají bezbariérový přístup. Jsme hotel přítelský k rodinám s dětmi. Hosté mají v ceně pobytu následující služby:

snídaně formou teplého a studeného bufetu večeře 5ti chodové menu s možností výběru hlavního jídla, vaříme z výhradně čerstvých surovin, bez použití polotovarů. každý ubytovaný host má rezervovaný stůl v hotelové jídelně. vstup do venkovního vyhřívaného bazénu 15×8 m (v provozu od dubna do konce října) vstup do vnitřního bazénu Whirlpool Svět saun (BIO sauna, Infra sauna, Finská sauna) odpočívárna s výhledem do krajiny vstup do posilovny squash venkovní tenisový kurt s umělou trávou zapůjčení raket a míčků venkovní a vnitřní dětské koutky, zapůjčení postýlek a jídelních židliček WiFi připojení v celém hotelu parkování u hotelu

SPORTHOTEL ZÁTOŇ ubytování v hotelu

Dvoulůžkový pokoj standard 20 m2 - sprchový kout, WC, TV satelit, telefon, není možnost přistýlky.

Dvoulůžkový pokoj 25 m2 - sprchový kout, WC, TV satelit, psací stůl, telefon, není možnost přistýlky.

Komfortní dvoulůžkový pokoj 30-35 m2 - sprchový kout, WC, TV satelit, psací stůl, telefon, rozkládací pohovka, 2 křesla, na některých možnost přistýlky.

Apartmá 40 m2 - sprchový kout, nebo vana, WC, TV satelit, psací stůl, telefon, ložnice, obývací pokoj není oddělen dveřmi od ložnice, 2 křesla, rozkládací pohovka s možností přistýlek, některé apartmány mají balkón.

Velké apartmá 45-50 m2 - sprchový kout nebo vana, WC, TV satelit, psací stůl, telefon, obývací pokoj a ložnice jsou dveřmi oddělené místnosti, možnost přistýlek, některé velké apartmány mají balkón.

Rodinné velké apartmá 50 m2 - velká koupelna s vanou a sprchovým koutem, oddělené WC, balkón, TV satelit, psací stůl, telefon, 2 oddělené ložnice 4 pevná lůžka, obývací pokoj s rozkládací pohovkou s možností přistýlky a 2 křesla.

Apartmá Zátoň 70 m2 nadstandartní vybavení, koupelna s vanou a výhledem do krajiny, sprchový kout, WC, ložnice, psací kout, jídelní kout, mini bar, balkon. Kapacita apartmá pouze pro 2 osoby.

Recepce

Denně od 08:00 do 21:00

Gastronomie

Sporthotel Zátoň disponuje celkem třemi oddělenými restauracemi. Restaurace s krbem přechází v hotelovou jídelnu, ta je určena především k podávání snídaní, obědů a večeří. Tyto prostory jsou samozřejmě přísně nekuřácké. Hotelovým hostům je k dispozici po celý den a večer až do 23:00. Z prostoru hotelové jídelny je přímý vstup na hotelovou terasu s grilem, na které v letních měsících pořádáme gril-party.

Snídaně: V ceně pobytu hotelového hosta je bohatá snídaně, která se podává každý den od 8:00 do 10:00 formou teplého a studeného bufetu. Nabízí široký sortiment sýrů, uzenin, domácích pomazánek a moučníků, čerstvou zeleninu a ovoce, cereálie, lahůdky a pestrý výběr pečiva. Večeře: Naše večeře jsou bohaté, chutné a vyvážené. Nabízíme pětichodové menu s výběrem ze tří hlavních jídel. Každý den se večeře podává od 18:00 do 20:00. Hotelový host má vždy rezervovaný a prostřený stůl, označený číslem hostova pokoje.

Všechna jídla připravujeme z čerstvých surovin, bez použití polotovarů. V nabídce hlavního chodu je zastoupena tradiční česká kuchyně, lehčí pokrmy z drůbeže a ryb, i vegetariánské alternativy. Dezert připravujeme každý den čerstvý a vždy domácí. Pro naše malé hosty chystáme dětské menu s dětským dezertem. V případě potřeby našeho hosta připravíme dietní stravu (diabetickou, bezlepkovou, …) Vše si náš host vybere ráno u snídaně.

Náš host má možnost rezervovat si ubytování pouze se snídaní a stravovat se podle jídelního lístku naší restaurace.

Jídelní lístek poskytuje široký výběr mas, ryb, risot a salátů, vše připravujeme z čerstvých surovin bez použití polotovarů. Naší specialitou jsou kromě čerstvých těstovin, také pokrmy z čerstvých ryb z místní sádky. Ochutnejte například Filet ze pstruha se sezónní grilovanou zeleninou.

Okolí hotelu a Český Krumlov

Náš hotel je citlivě zasazen do čisté a krásné šumavské přírody s nejčistčím vzduchem, na břehu řeky Vltavy - díky malé zalidněnosti a téměř žádné hospodářské činnosti. Zde se Vám nabízí nespočet možností na výlety do přírody a poznávání jejích krás. Tak jak se mění roční období, tak se snažíme uzpůsobit naši nabídku aktivit v přírodě. Pokud jste nadšenci poznávací turistiky a chcete se o našem kraji a okolní přírodě dozvědět více, je pro Vás připravena možnost vycházek s průvodcem. Ten Vás po okolí nejen spolehlivě provede, zavede Vás na atraktivní místa, ale také Vás obeznámí s historií našeho kraje.

Historie našeho kraje a okolí je natolik zajímavá, že jsme nemohli jinak, než pro Vás vybudovat sportovně relaxační okruh s naučnou stezkou. Na pěti zastaveních rozlehlé hotelové louky se dozvíte to nejdůležitější o vzniku původního lesa, řece Vltavě a historii Zátoně. Sport je naší vášní, tudíž stezka zároveň supluje i běžecký okruh v délce 1, 8 - 2km. Pro "fajnšmekry" tu máme i možnost zapůjčení sport-testerů.

Z naší nabídky aktivit v přírodě v okolí: Ranní jogging s instruktorem Mini kurz Nordic walking - se zapůjčením vybavení Nordic walking po okolí s průvodcem Cyklovýlety - s průvodcem, individuálně Vycházky do okolí s průvodcem a svačinou do batohu Zapůjčení Segway Sjíždění řeky Vltavy Sportovně relaxační okruh s naučnou stezkou v areálu hotelové louky

Rezervovat ubytování v SPORTHOTEL ZÁTOŇ - Český Krumlov

Nejbližší ubytování v Českém Krumlově a okolí

Ubytování Český Krumlov

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah