APARTMÁNY ŠUMAVSKÁ - Český Krumlov

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o apartmánu

Popis ubytování

Apartmány Šumavská se nacházejí na ve městě Český Krumlov, které je turistické a kulturní centrum jižních Čech. Ubytovat se můžete ve dvou moderně a komfortně zařízených apartmánech. Oba apartmány jsou vybaveny televizorem s plochou obrazovkou, vlastní kuchyňkou, koupelnou s toaletou a bezdrátové připojení k internetu prostřednictvím Wi-Fi zdarma.

APARTMÁNY ŠUMAVSKÁ ubytování v apartmánu

Větší apartmán pro 5 osob disponuje ložnicí, kuchyňkou a koupelnou s toaletou. V ložnici se nachází dvě manželské postele a jednolůžková patrová postel. V kuchyňce je dále rozkládací gauč, který slouží jako přistýlka pro 1 osobu. Kuchyň je dále vybavena lednicí s mrazákem, varnou deskou, rychlovarnou konvicí a nádobím. V koupelně se nachází sprchový kout.

Menší studiový apartmán pro 3 osoby disponuje kuchyňkou a koupelnou se sprchovým koutem a toaletou. Manželská postel a jednolůžková patrová postel se nachází ve sdílením prostoru s kuchyňkou. Kuchyňka je vybavena lednicí, varnou deskou a rychlovarnou konvicí.

Okolí apartmánu a Český Krumlov

Město Český Krumlov je turistickým a kulturním centrem jižních Čech. Město je hlavně známe díky svému zámku a velké rozhlehlé zámecké zahradě, kde se nachází otáčivé hlediště. Za návštěvu též stojí vnitřní historické město, pivovar či trojklášteří.

Rezervovat ubytování v APARTMÁNY ŠUMAVSKÁ - Český Krumlov

Nejbližší ubytování v Českém Krumlově a okolí

Ubytování Český Krumlov

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah