PENZION KRUMLOV - Český Krumlov

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Penzion Krumlov se nachází v tiché vilové čtvrti nedaleko centra - 10 minut pěšky.

Penzion Krumlov se nachází ve městě Krumlov v tiché vilové čtvrti nedaleko centra.

Penzion Krumlov nabízí ubytování v komfortních pokojích, které jsou vybaveny LCD televizí a koupelnou s WC. Novinkou je káva a čaj pro hotelové hosty zdarma po celý den. K dispozici je zde také společenská místnost, kde se na ploše 100 metrů čtverečních nachází i dětský koutek. Dále je zde lednice pro hosty, lednice s nápoji a vinotéka s bohatým výběrem českých vín. Ze společenské místnosti je přímý vstup na venkovní krytou terasu, kterou je možno využít v letních měsících. K terase přiléhá zahrada s prolézačkami pro děti. Přímo u hotelu je oplocené parkoviště zdarma.

PENZION KRUMLOV ubytování v hotelu

Pokoje jsou vybaveny šatní skříní se zrcadlem, věšákovou stěnou s botníkem, pracovním stolem s internetovým připojením, dále LCD televizí s rádiem a společenským stolkem s křeslem. Plocha pokojů se pohybuje okolo 15 metrů čtverečních. K pokoji také patří koupelna se sprchovým koutem, WC, umyvadlem, fénem a značkovými hotelovými doplňky. Penzion Krumlov má k dispozici 14 pokojů.

Recepce

8:00 -20:00, později záleží na dohodě.

Gastronomie

Stravování u nás probíhá ve společenské místnosti, kde jsou podávány snídaně od 8:00 - 10:00. Čas snídaní je možno dohodnout dle potřeby, nejpozději však do 10:00. Na oběd nebo večeři si můžete zajít do restaurací ve městě. Odpolední kávu, víno nebo čaj si můžete samozřejmě dát u nás.

Okolí hotelu a Český Krumlov

Penzion Krumlov se nachází v Českém Krumlově, nejkrásnějším jihočeském městě. Město je známé svým historickým centrem, které patří do seznamu UNESCO. Pro sportovní nadšence je v okolí dostatečné množství cyklostezek a turistických cest. Nebo je možné si projet meandry Vltavy na lodi. Okolí města Krumlov skýtá nepřeberné množství aktivit a určitě se vám zde bude líbit.

Rezervovat ubytování v PENZION KRUMLOV - Český Krumlov

Nejbližší ubytování v Českém Krumlově a okolí

Ubytování Český Krumlov

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah