APARTMÁN FAMILY KRUMLOV - Český Krumlov

Více o apartmánu

Popis ubytování

Apartmány Family Krumlov leží v rekreační zóně historického města Český Krumlov.

Apartmány Family Krumlov jsou vhodné pro rodiny i menší skupiny. Poskytují ubytování ve dvou plně zařízených apartmánech s kuchyní a koupelnou. Přímo v rekreační oblasti je k dispozici dětské hřiště, přírodní koupaliště, nohejbalové a beachvolejbalové hřiště, restaurace. Parkování přímo u apartmánů. Wifi připojení k internetu zdarma.

APARTMÁN FAMILY KRUMLOV ubytování v apartmánu

K ubytování jsou připraveny 2 rodinné apartmány (šestilůžkový a sedmilůžkový). Oba apartmány mají 2 ložnice, obývací část s pohovkou a TV, vybavenou kuchyň, koupelnu se sprchovým koutem a WX. wifi připojení k internetu zdarma.

Gastronomie

Ubytování se nabízí bez jídla. Hosté mají k dispozici plně vybavenou kuchyňku v apartmánu. V okolí je několik restaurací i obchody s potravinami.

Okolí apartmánu a Český Krumlov

Apartmány se nacházejí v klidné části města s dobrou dostupností do historického centra. Navštívit zde můžete zámek se zámeckým parkem, divadlo, kino, zahrát si tenis či si zapůjčit lodičku a projet se po Vltavě. V okolí je také mnoho cyklistických a turistických tras. Vykoupat se můžete v krytém bazénu nebo v Hornobranském rybníce.

Rezervovat ubytování v APARTMÁN FAMILY KRUMLOV - Český Krumlov

Nejbližší ubytování v Českém Krumlově a okolí

Ubytování Český Krumlov

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah