PENZION POD HRÁZÍ - Český Krumlov

  • 3. foto

Více o privatu

Popis ubytování

Rodinný penzion v klidné části Českého Krumlova, ale dotatečně blízko histor. centra.

Penzion Pod Hrází se nachází v klidné okrajové části města Český Krumlov na Horní Bráně u rybníka. Penzion je 10 min. pěší chůze od historického centra města. Nabízíme ubytování ve 2 dvoulůžkových pokojích, čtyřlůžkovém pokoji a apartmá - 2 dvoulůžkové pokoje s možností 1 přistýlky. Všechny pokoje jsou vybaveny vlastní koupelnou s WC, minibarem, konvicí, deštníkem, fénem, TV. WiFi připojení je zdarma. Podávání snídaní v jídelně. Večer lze posedět v pergole s krbem bebo na zahradě u venkovního bazénu. Za penzionem je interaktivní hřiště pro děti a restaurace. Parkování je možné před penzionem nebo na uzavřeném parkovišti.

PENZION POD HRÁZÍ ubytování na privatu

Pokoje jsou útulně zařízené a hosté zde mají vše potřebné. Každý pokoj má vlastní koupelnu a WC, TV, minibar, Konvici, deštník, fén, knihu s k zapůjčení jsou i mapy.

Recepce

Recepce je otevřena od 13:00 - 18:00

v letní sezoně od 1. 6. do 30. 9. po tel. domluvě i dříve či déle

Gastronomie

Podáváme bohaté snídaně které si hosté mohou přiobědnat a cena je 50, -Kč/osoba

Okolí privatu a Český Krumlov

Český Krumlov,

procházka centrem tohoto jihočeského města je krásným zážitkem. Gotické s renesanční domy, velká renesanční radnice na svažujícím se náměstí na které navazují úzké uličky důstojné kláštery a kostely se do součastnosti zachovali bez rušivých přestaveb a ve svém úhrnu tak představují skvost světového významu. Středu města vévodí svou polohou a velikostí chrám sv. Víta cenné stavba české gotiky. Krumlovský zámek je druhý největší v čechách po Pražském hradě a dodnes vypovídá velmi názorně o své bohaté histirii. Český krumlov opravdu žije bohatým kulturním životem od historie až po součastnost.

Rezervovat ubytování v PENZION POD HRÁZÍ - Český Krumlov

Nejbližší ubytování v Českém Krumlově a okolí

Ubytování Český Krumlov

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah