PENZION DUO - Spomyšl

Více o pensionu

Popis ubytování

Levné ubytování Mělník v rodinném penzionu DUO. Nabízíme ubytování v útulném domácím prostředí možnost koupání v bazénu.

Ubytování je možné v dvou až tří lůžkových pokojích, nebo nabízíme možnost využít plně zařízeného apartmánu s kuchyní, obývacím pokojem televizorem a wifi.

PENZION DUO ubytování v pensionu

​Náš penzion má celkem 4 pokoje a apartmán. Pokoj č. 1 je v přízemí, je třílůžkový. Pokoj č. 2 je dvojlůžkový a mají společné WC a koupelnu, která je na chodbě. Vybavenost – lednice, mikrovlnka, konvice a základní nádobí (talíře, sklo, hrnky a příbory). Pokoj č. 3 je třílůžkový, je také v přízemí a má vše samostatné. Vybavenost – sprcha, WC, kuchyňský kout, lednice, mikrovlnka, konvice a základní nádobí. Pokoj č. 4 je třílůžkový, nachází se v patře po samostatném schodišti, odkud je výhled na vesnici. Vybavenost – sprcha, WC, kuchyňský kout, lednice, mikrovlnka, konvice a základní nádobí. Apartmán je v přízemí a má společný vchod s majiteli. Jedná se o kompletně vybavenou kuchyň, krásnou koupelnu s rohovou vanou a WC. Obývací třílůžkový pokoj s rozkládací velkou rohovou sedací soupravou.
Ve dvoře je možné zaparkovat kola a motocykly a také si připravit maso na grilu.

Rezervovat ubytování v PENZION DUO - Spomyšl

Nejbližší ubytování Spomyšl a okolí

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah