RESTAURACE A PENZION MÁNES - Krabčice

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Penzion MÁNES nabízí svým hostům příjemné ubytování v obci Krabčice nedaleko Roudnice nad Labem. Hosté se zde mohou ubytovat v jedno až třílůžkových pokojích. Přiopjení k internetu je zde dostupné prostřednictvím bezdrátové sítě WiFi. Automobily je možné parkovat přímo před objektem.

RESTAURACE A PENZION MÁNES ubytování v pensionu

HOTELOVÝ JEDNOLŮŽKOVÝ POKOJ

Příjemné a komfortní ubytování v hotelové části penzionu. Útulný a moderně zařízený jednolůžkový pokoj. Vlastní sociální zařízení, televize, rychlovarná konvice a volně přístupná Wi-Fi.

HOTELOVÝ DVOULŮŽKOVÝ POKOJ S ODDĚLENÝMI POSTELEMI

Příjemné a komfortní ubytování v hotelové části penzionu. Útulný a moderně zařízený dvoulůžkový pokoj s oddělenými postelemi. Vlastní sociální zařízení, televize, rychlovarná konvice a volně přístupná Wi-Fi.

HOTELOVÝ POKOJ S MANŽELSKOU POSTELÍ

Příjemné a komfortní ubytování v hotelové části penzionu. Útulný a moderně zařízený dvoulůžkový pokoj s manželskou postelí. Vlastní sociální zařízení, televize, rychlovarná konvice a volně přístupná Wi-Fi.

JEDNOLŮŽKOVÝ POKOJ S KUCHYŇKOU

Jednolůžkový pokoj s vlastní malou kuchyňkou, ledničkou a vlastním sociálním zařízením. Oceníte hlavně v letních měsících.

DVOULŮŽKOVÝ POKOJ S KUCHYŇKOU

Dvoulůžkový pokoj s vlastní malou kuchyňkou, ledničkou a vlastním sociálním zařízením. Oceníte hlavně v letních měsících.

TURISTICKÝ POKOJ TŘÍLŮŽKOVÝ

Levnější varianta ubytování v turistické části penzionu. Sociální zařízení je pro všechny pokoje společné a nachází se na chodbě. Dále je k dispozci společná kuchyně, společné posezení, lednička a mikrovlnná trouba. Pro všechny pokoje je volně přístupná Wi-Fi.

Rezervovat ubytování v RESTAURACE A PENZION MÁNES - Krabčice

Nejbližší ubytování Krabčice a okolí

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah