SPORTOVNÍ AREÁL HORNÍ POČAPLY

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o rekreačním zařízení

Popis ubytování

Sportovní areál Horní Počaply nabízí hostům ubytování s Wi-Fi zdarma, posezení restauraci a dětské hřiště. Parkoviště u areálu je hostům k dispozici zdarma. Na místě je k dispozici sdílená kuchyně. Hosté si mohou zahrát tenis, stolní tenis a šipky. Po okolí je možné využít cyklistické stezky. Ideání podmínky pro cyklisty a cykloturisty. Areál se nachází u Labské cyklostezky.

Sportovní areál Horní Počaply nabízí hostům levné cenově dostupné ubytování, v pokojích dvou typů. Ubytování lze charakterizovat jako ideální ubytování za nízkou cenu. Nabízíme jedno a dvojlůžkové pokoje se sprchou a toaletou (jednolůžkový pokoj je navíc vybaven chladničkou). K dispozici jsou také vícelůžkové = turistické pokoje (tří nebo čtyřlůžkové) se společnou sprchou a toaletou na chodbě. Teplá vody je k dispozici 24 hodin denně. Parkoviště u areálu je hostům k dispozici zdarma bez nutnosti rezervace (lze zaparkovat i autobus). Na místě je k dispozici sdílená kuchyně s chladničkami, mikrovlnnou troubou, rychlovarnou konvicí a jídelním nádobím. Hosté si mohou zahrát tenis, stolní tenis a šipky. V bezprostředním okolí areálu vede Labská cyklostezka. Cyklistům je k dispozici bezplatná úschova kol.

Gastronomie

K příjemnému posezení a osvěžení naleznete v provozní budově restauaraci, která je otevřena během provozní doby sportovního areálu Horní Počaply (okres Mělník). Otevřena je zároveň v rámci akcí zde probíhajících. Restaurace otevřená denně od 10.00 hod. Zavírací doba je shodná se zavírací dobou sportovního areálu.

Rezervovat ubytování v SPORTOVNÍ AREÁL HORNÍ POČAPLY

Nejbližší ubytování Horní Počaply a okolí

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah