DEPANDANCE – VÍTKOVA HORA - Karlovy Vary

Více o hotelu

Popis ubytování

Vítejte v moderním apartmánovém domě na okraji Karlových Varův nadmořské výšce 640 m. n. m. Toto unikátní místo nabízí panoramatický výhled nalázeňské centrum města i na okolní krajinu.

Nabízíme ubytování ve třech dvoulůžkovýchpokojích apartmánového typu v kategorii 4*. Každý pokoj disponuje možností přistýlky, vlastní koupelnou a prostornou terasou. Součástí apartmánového domu je společnáobývací místnost s moderně vybavenou kuchyňskou linkou a další společnouterasou. Pro ty, kteří hledají větší soukromí, je zde možnost pronájmu celéhodomu se šesti stálými lůžky a pěti přistýlkami.
Po celou dobu pobytu budete mít přístup i kevšem službám hotelového resortu Veitsberg-Vítkova Hora se službami recepce, restaurací zaměřenou na českou i zahraniční kuchyní, vyhlídkovou terasou a sportovnímhřištěm. Za příplatek je možné využit venkovní altán s grilem a hotelovéwellness. Samozřejmostí je bezplatné Wi-Fi připojení.

Předností apartmánů je především dokonalá harmonie moderníhonadstandardního ubytování v interiéru s krásou a vůní dřeva a klidučisté přírody se spoustou okolní zeleně. Velkoformátová okna s posuvnýmiportály na jih nabízí jedinečný výhled do otevřené krajiny.
Golf Resort Karlovy Vary s 18 jamkami je vzdálen4 minuty autem, na lázeňskou kolonádu se dostanete příjemnou procházkou lesem (cca 3,5 km) nebo autobusem - zastávka je vzdálena pouhých 400 metrů.

DEPANDANCE – VÍTKOVA HORA ubytování v hotelu

Nabízíme ubytování ve třech dvoulůžkovýchpokojích apartmánového typu v kategorii 4*. Každý pokoj disponuje možností přistýlky, vlastní koupelnou a prostornou terasou. Součástí apartmánového domu je společnáobývací místnost s moderně vybavenou kuchyňskou linkou a další společnouterasou. Pro ty, kteří hledají větší soukromí, je zde možnost pronájmu celéhodomu se šesti stálými lůžky a pěti přistýlkami.

Rezervovat ubytování v DEPANDANCE – VÍTKOVA HORA - Karlovy Vary

Nejbližší ubytování v Karlových Varech a okolí

Ubytování Karlovy Vary

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah